Osmancık Toprak Sanayicileri Başkanı Yakup Karaca’ya Laçin Kaymakamlığı ve Laçin Belediye Başkanlığı tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.
11 Haziran 2019 tarihinde Laçin’in Narlı köyünde meydana gelen doğal afetten dolayı Osmancık Toprak Sanayicileri Başkanı Yakup Karaca’nın kayıtsız kalmayıp, hasarların ortadan kaldırılması yönünde göstermiş olduğu yüksek hassasiyet sebebiyle kendisine Laçin Kaymakamlığı ve Laçin Belediye Başkanlığı tarafından teşekkür plaketi verildi.
Osmancık Asya Tuğla Toprak Sanayi Kooperatif Başkanı Yakup Karaca’yı; Laçin Kaymakamı Yavuz Akyol, Laçin Belediye Başkan İdris Görükmez, Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, Laçin Tapu Kadastro Müdürü Emiral Sel ve Narlı Köy Muhtarı Birol Temel işyerinde ziyaret etti.


Bir süre sohbet edildikten sonra Kaymakam Akyol, İlçeye bağlı Narlı Köyü adına Karaca’ya Laçin Kaymakamlığı ve Laçin Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanmış olan şükran plaketini takdim etti. Ayrıca Kaymakam Akyol, Karaca için Ametis (Mor Yakut) taşından oluşan negatif enerjiyi alan tespih hediye etti.
Narlı Köyü Muhtarı ise yardımlarından dolayı yaralarını saran Osmancık Toprak Sanayicileri Başkanı Yakup Karaca’ya çiçek ve bazı hediyeler takdim etti.
Karaca, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu tür afetlerin hiç yaşanmaması temennisinde bulunarak her türlü durumlarda yanlarında olduğunu söyledi.