İyi Parti Osmancık İlçe Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Osmancık Haber Gazetesine kutlama ziyaretinde bulundu.

Meral Akşener başkanlığında kurulan ve tüm Türkiye´de yapılanmasını hızla sürdüren İyi Parti Osmancık İlçe Başkanı Sefer Mustafa Boyacı başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette parti üyeleri Erdal Karataş ve Ali İbiş hazır bulundu.

Ziyarette gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Selma Çetindere ile bir süre görüşen Sefer Mustafa Boyacı, parti olarak Osmancık’ta yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

İyi Parti Osmancık İlçe Başkanlığı Hizmet Binası´nı da yakında açacaklarını dile getiren Boyacı, “Gazetecilik günümüzde en zor mesleklerden biri haline geldi. Meydana gelen olayları en doğru şekliyle aktarma ve yapılan çalışmaları tarafsız şekilde okuyucuya sunmak büyük sorumluluk ve özgürlük isteyen bir iştir. Bizde bunun bilincinde olarak özgür bir toplumun yetişmesi için Genel Başkanımız Meral Akşener´in ilkeleri doğrultusunda hareket ediyoruz.

Partimiz Türkiye´yi kucaklayan bir parti olacak. İyi; medeniyet yolu demektir ve bu yolun taşlarını cesurlar döşer.

Bizlerde cesur Genel Başkanımız Meral Akşener´in bu cesur çıkışının arkasından sonuna kadar gideceğiz.

Adil bir Türkiye inşa etmek için bu oluşumu güçlendirerek iktidar yolunda emin adımlar atacağız. İlçe Yönetim kurulumuzu şekillendirmeye başladık. İlerleyen günlerde Yönetim Kurulu üyelerini açıklayarak çalışmalarımıza hız kazandıracağız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Selma Çetindere ise Boyacı ve ekip arkadaşlarına çalışmalarında başarılar diledi.