İyi Parti Osmancık İlçe Yönetim Kurulu, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesi adaylarını belirlemek için son aşamaya geldi.

Partinin belediye başkanı, il genel meclisi ve belediye meclisi üyesi adayları kısa zaman içerisinde kamuoyuna duyurulacak.

İyi Parti Osmancık İlçe Yönetim Kurulu, İlçe Başkanı Mustafa Boyacı başkanlığında toplanarak yerel seçim çalışmalarını gözden geçirdi ve aday değerlendirmesi yaparak fikir alışverişinde bulundu.

Toplantıyı açan Başkan Mustafa Boyacı, "Osmancık ilçemiz, konjonktür olarak Çorum'un en önemli ilçesi ve iyi bir belediyecilik hizmetini hak ediyor. Osmancık’a en iyi hizmeti verebilmek ve halkımızın beklentilerine cevap verebilmek için örnek bir belediyecilik yapmak istiyoruz. Bunun için aday belirlemesinde ince eleyip sık dokuyoruz. İlçemize saygıdeğer halkımıza en uygun adayı sunacağız ve Osmancık'ta örnek bir belediyecilik yapacağız. Bizim amacımız dürüst, adaletli, ilkeli ve şeffaf bir belediyecilik hizmeti vermek. Osmancık İyi olacak ve bizler bu amaçlar için yılmadan yorulmadan tüm engellere rağmen memleketimiz için çalışacağız.

Çok yakında bize gelen ve Yönetim Kurulunun da onayı alınan başkan adaylarımızı ve meclis üyesi adaylarımızı basına açıklayacağız ve halkımıza tanıtacağız. Yakın zamanda başkan adayımız ile ilgili nihai kararı vererek çalışmalarımıza hız vererek devam edeceğiz" dedi.