Ak Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Binali Yıldırım’ın Çorum’u ziyareti sırasında açılışı yapılan 64 yatırımla ilgili eleştirilere cevap verdi.

Başbakan Binali Yıldırım’ın Çorum ziyareti sırasında açılışı yapılan 64 yatırımın ilgili bazı kamuoyunda bazı eleştiriler olduğunu belirten Ak Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, abartı yapmadıklarını ve halkı aldatmadıklarını söyledi.

Açılışı yapılan yatırımların listesinin CHP İl Başkanı Hasan Suvacı’ya da gönderdiğini belirten Karadağ Çorum’a bu güne kadar 11 milyar 400 milyon liralık yatırım kazandıklarını ifade etti.

Ak Parti İlçe Başkanları toplantısında açıklama yapan Karadağ, “AK Parti iktidarı döneminde biliyorsunuz özellikle Başbakanımızın gelişi ile birlikte 64 tane projemizin açılışını gerçekleştirdik. 64 yatırımın ne olduğunu sorusu kamuoyunda dile getiriliyor. Ana muhalefet partisi CHP İl başkanımıza WhatsApp'tan da göndereceğimi söylemiştim, gönderdim. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımız şunu ifade ediyor; Yaptığımız işlerde milleti kandırmayacağız. 64 yatırım arasında Emniyet Müdürlüğü, Hastane, İmam Hatip Külliyesi gibi yatırımlar yer alıyor. Dolayısıyla bizim yapmadığımız işlerle ilgili milleti kandırmak gibi bir siyasi anlayışımız kesinlikle söz konusu değildir. Biz yinede az tutuyoruz, çok tutmuyoruz, abartı yapmıyoruz. Başka iktidarlar şu hizmetleri yapsalar yeri göğü inletirler. Eskiden bir tane küçücük gölet yapamayanlar bugün Çorum’un Göller Bölgesi haline gelmesini görmemezlikten geliyorlar. Dün Ankara'ya giderken saatlerce gidiş geliş için yollarda çaba gösterenler bugün artık otobana kavuştuk. Türkiye ve dünyadaki bütün ekonomik krizlere rağmen, çevresindeki ülkelerdeki savaşlara rağmen dünyada son 10 yılda yapılan en önemli 10 projeden 5 tanesi Türkiye'de yapıldı. Çorum’a da bunun yansımaları hizmet anlamında geliyor” dedi.