Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Osmancık ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu.

Osmancık Belediyesi ve AK Parti Osmancık İlçe Teşkilatını ziyaret eden Gül ve Karadağ’a, AK Parti İl Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Belediye Başkanı Zeki Gül ziyarette yaptığı konuşmada, Osmancık için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Osmancık’ta yaşanılan kazada hayatını kaybedenlere başsağlığı dileklerinde bulunan Zeki Gül, “Osmancık’a uzun zamandır geliş gidişler yapıyorum. Osmancıklıları gerçekten çok seviyorum. Osmancık coğrafi yapısı itibariyle yaşanacak bir ilçe. Belediye Başkanlığı görevimin ardından ikinci ilçe ziyaretimi Osmancık’a yapıyorum. Hem madden, ham manen siyasi çalışmalarımızda belediye olarak idari çalışmalarımızda bir birimize destek olarak, inşallah bundan sonra birliğimiz ve beraberliğimiz devam eder. Bize düşer bir şey olursa da elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Elim kazada hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.Mekanlarının cennet olsun. Yaralılarımıza da rabbim acil şifalar versin” dedi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ise 2019 yılı seçim çalışmalarını başlattıklarını belirterek, ilçe teşkilatlarının da çalışmalara bir an evvel başlamalarını istedi. Tüm ilçelere ziyaretler gerçekleştireceklerini belirten Mehmet Karadağ, “Hayırlı olsun ziyaretleri yoğunlukla devam ederken, biz istedik ki işlerimizi devam ettirelim ilçe teşkilatlarımızı gidelim biz ziyaret edelim. Bu ziyaretlerle hem teşkilat çalışması yaparız dedik. Geri kalan ilçelerimizi gezeceğiz. Teşkilat olarak kongrelerimizin ardından 2019 ile ilgili sahada olmamız gerekiyor. Seçim koordinasyon merkezlerimizi resmi prosedürü beklemeksizin oluşturup mahallerimizi, köylerimizi ziyaret etmemiz gerekiyor. Seçim startını verdik. Bundan sonraki süreçte hem merkez ilçe de hem köylerimizde teşkilat çalışmalarımızı hızlandırıyoruz. Bizim için her gün seçim havasında geçmelidir. Bugün içeride ve dışarıda büyük hadiseler yaşanıyor. Terör örgütleriyle mücadeleler veriyor. Biz de bu mücadelenin sonuçlanması için, istikrarın bozulmaması için 2019’un çok çok önemli olduğunun farkındayız. Türkiye’de geriye dönüşün yanşamaması için, güçlü Türkiye’nin oluşması noktasında yapılan çalışmaların gelinen noktanın akamete uğramaması için teşkilatlar olarak en iyi şekilde çalışmamız lazım. Hizmet tabiî ki çok önemli ancak bizim vatandaşımız gönül birlikteliğine, saygıya, sevgiye, sıcak kanlılığa çok daha önem vermektedir. Sizin samimi olmadığınız kanaatine varırsa destek vermiyor” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE TARİHİNİN EN BÜYÜK YATIRIMLARI OSMANCIK’A

Bu zamana kadar bir kalemde yapılan en büyük yatırımın Osmancık’a yapıldığına dikkat çeken Mehmet Karadağ, “Türkiye Cumhuriyeti’nin bir kalemde en büyük yatırımı Osmancık’a geliyor. Kırk Dilim yatırımı 500 Milyon üzerinden ihaleye çıktı. Zannediyorum 420 milyon liraya ihale edildi. Çorum tarihinde bir kalemde bu kadar yüklü para Cumhuriyet tarihi boyunca gelmedi. Osmancık, Dodurga, Laçin, Kargı’nın Çorum’a bağlanması, Çorum’un da İstanbul hattına en rahat şekilde ulaşabilmesi için AK Parti iktidarının bizlere bir hediyesi olacak. Bu yatırımlar yapılırken, sizlerin bu yatırımları vatandaşa en iyi şekilde anlatması gerekiyor. Osmancık teşkilatları her zaman çok çalışkan, çok verimli, AK Partiye, Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği verdiler” ifadesini kullandı.

AFRİN’E TÜM İLÇE BAŞKANLARIMIZLA GİDECEĞİZ

Afrin’e yapılan ziyarete ve burada edinilen izlenimlere değinen Karadağ, "Hatırlanacağı gibi Afrin’ bir ziyaret gerçekleştirdik. O ziyaretimizde Kilis valimiz devletimizin hiçbir maddi sıkıntısı yok. Mehmetçiğimizin ne erzakında ne gelirinde giderinde bir sıkıntı yok. Gelen erzaklar ve çocukların yazdığı mektuplar çok büyük bir moral olduğunu söylemişti. Eğer yardım yapılacaksa dayanıklı tüketim mallarının gelmesi hususunda bir görüş belirtmişti. Osmancık’tan 20 ton üzerinde pirinç toplandı. Kargı’da 10 ton üzerinde pirinç toplandı, Ortaköy’de pekmez, Oğuzlar’da 2 ton üzerinde ceviz toplandı. Belediye başkanlarımız bu konuda çok büyük özen gösteriyor. Türk Bayrağını terör örgütünün kalbine, Amerika’nın kalbini sızlatacak şekilde Afrin’e dikeriz inşallah” dedi.

Karadağ, “Osmancık geçiş güzergahı olması nedeniyle zaman zaman kazalar olabiliyor. Kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, kazadan yaralı olarak kurtulanlara ise acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş ise Belediye Başkanı Zeki Gül ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ile birlikte yönetimin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Karataş, “uzun süredir hem AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ’a, hem de Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunalım istedik ancak yoğunlukları nedeniyle bir türlü ziyaretimizi gerçekleştiremedik. İlçemize yaptıkları ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Osmancık İlçe binasında gerçekleştirilen ziyarette AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Hakkı Güngör ve Belediye Başkanı Hamza Karataş da hazır bulundular. Ziyarette konuşma yapan AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Hakkı Güngör, elim kazadan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “İlçemize yakın bir bölgede elim bir kaza yaşandı. Bu kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyor yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Kazayı yaralı olarak atlatanlara ise acil şifalar diliyorum. Hem AK Parti İl Başkanımıza hem de Belediye Başkanımıza hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum” diye konuştu.