Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmancık Belediye Başkan Adayı Ahmet Gelgör ve ilçe teşkilatı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında fabrikada çalışan kadın işçileri ziyaret ederek karanfil dağıttı, günlerini kutladı.

Fabrikadaki işçi kadınlara, kadınlara yönelik projelerini anlatan Gelgör, “Kadınlar Günü programımıza emekçi kadınları ziyaret ederek başladık. Tekstil çalışanlarının “Kadınlar Gününü” karanfil ile kutladık. Medeniyetin temelini oluşturan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun” dedi.

“TEKSTİL OSMANCIK’IN LOKOMOTİF SEKTÖRÜ”

Yaptıkları ziyaretlerde ilçenin her köşesinde açılmadık kapı, sıkılmadık el kalmayıncaya kadar devam edeceklerini belirten Gelgör, 8 Mart’ta kadın çalışmaların ağırlıklı olduğu tekstil sektörlerini tek tek ziyaret etti.

Gelgör, tekstil fabrikalarının Osmancık ekonomisine katma değer ve istihdam sağladığını belirterek “Osmancık ekonomisinin lokomotif sektörü tekstil fabrikalarına ziyaretlerimiz sürüyor. Genellikle kadın çalışanların ağırlıkta olduğu tekstil sektörü istihdam açısından ilçemize büyük katkı sağlıyor. Bizim de hedefimiz mevcut sanayimizi daha da güçlendirmek ilçemize yeni iş alanları kazandırmak olacak" ifadesini kullandı.

Gelgör ve ilçe teşkilatı ilçede yaptıkları ziyaretlerin ardından Güneşören Köyün’de üç ayların başlangıcı nedeniyle yapılan Mevlit Programına katıldılar.

(MHP Osmancık Basın Bürosu)