Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı, Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, devletin malıyla kabadayılık yapmaya, devlet imkanlarını kullanarak kendisine kişisel veya siyasi menfaat sağlamaya kimsenin hakkı olmadığını belirterek, "Buna pabuç bırakmayın, dinlemeyin, itibar etmeyin" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Osmancık'ta partisinin seçim çalışmalarına destek vererek, Belediye Başkan Adayı Ahmet Gelgör'e destek istedi.

MHP Osmancık Teşkilatı'nın mahalle mahalle sürdürdüğü yemekli istişare toplantıları devam ediyor. Şenyurt Mahallesi'nde düzenlenen halk mitingi de oldukça geniş katılımlı oldu.

Şenyurt mitingine MHP Genel Başkan Yardımcısı, Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın da katıldı.

"MHP'NİN ÜRETKEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI UYGULAYACAĞIZ"

Mitingin açılış konuşmasını yapan MHP İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, “Belediye Başkan Adayımız Ahmet Gelgör, Osmancık'ın öz evladıdır. İnşallah sizlerin desteği ile daha önceden olduğu gibi üç hilalli sancağımızı Osmancık’ta dalgalandıracağız. MHP'nin üretken belediyecilik anlayışını ilçemizde uygulayacağız. Çalışmalarımızı bugüne kadar her vatandaşımız ile bire bir yaptık. Girilmedik ev sıkılmadık el bırakmadan tüm teşkilatımız ile elimizi değil başımızı taşın altına koyduk ve başarılı çıkacağız. Gayret bizden takdir Allah’tan” dedi.

"OSMANCIK ENGELLERİ AŞACAK, BÜYÜYECEK, GELİŞECEK"

MHP Çorum İl Başkanı Arslan Kaynar ise; “31 Mart Pazar günü Osmancık'ın ve Türkiye’nin kaderini belirleyeceğiz. Ahmet başkanımızla inşallah başarılı çıkacağız. Bu başarıya Osmancık'ı bağrımıza basacağız ve daha iyisini, fazlasını hayata geçireceğiz. Diliyoruz ki Osmancık engelleri aşsın, büyüsün, kalkınsın ve zenginleşsin. Gelin hep beraber MHP’yi iktidar yapalım. Ayırmak değil, birleştirmektir umudumuz. Osmancık'ı hep beraber yönetelim. Bir, diri, güçlü ve hep birlikte olalım. Sizlere güveniyoruz. Osmancık Ahmet Gelgör başkanla ehline emanet edilecektir” şeklinde konuştu.

"VERECEĞİNİZ OYUN VEBALİ BÜYÜK, İYİ DÜŞÜNÜN"

MHP Osmancık Belediye Başkan Adayı Ahmet Gelgör de belediye başkanı seçilmesi halinde herkese eşit ve adaletli davranacağının sözünü verdi.

Gelgör, “Allah nasip etti belediye başkanlığına arkadaşlarımızla birlikte talip olduk. Bize görev verilmedi, biz görevi aldık. Desteklerinizi bekliyoruz. Osmancık halkımızla beraber çalışacağız. Herkese eşit mesafede olacağız. İnşallah bu görevi alırsak bizler de herkese eşit mesafede olacağız, bunun bilinmesini istiyoruz.

31 Mart’ta Osmancık’ı 5 yıl yönetecek kişiye tercih yapacaksınız. Tercihinizi iyi düşünün. Vebali çok büyüktür verdiğiniz oyun. Biz elimizi taşın altına koymadık, biz gövdemizi taşın altına koyduk. Biz başkaları gibi arkadaşlarımızı yarı yolda bırakmayacağız. Dünya 5'ten büyük Osmancık bizimle birlikte hepsinden büyük olacak. Önce Allah’a sonra sizlere güveniyorum” ifadesini kullandı.

"KİMSE KİMSEYİ RIZIKLA TEHDİT EDEMEZ"

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın ise Osmancıklıların tehditlere, şantajlara boyun eğmeden, rızkın Allah'tan geleceğine inanarak oy kullanmasını istedi.

Aydın, devlet imkanlarıyla kabadayılık yapılmasına da papuç bırakmayacaklarını söyledi.

Kamil Aydın, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Allah’ın izniyle Gelgör başkanımızın nezaketi, yüreğiyle, adabıyla, ticaretiyle, adam gibi adam oluşu inşallah Osmancık'a da hizmet noktasında büyük katkılarda bulunacak.

Siyasetin üst merkezindeki anlayışımıza biz vatan, millet, devlet, bayrak ve ezanı koyduk. Bu bizi biz yapan değerler etrafında bir araya gelip, safları sıkıştıralım ki kararlılığımız artsın ki bir daha bu ülke üzerinde hesabı olanlar buna cesaret edemesin. Siyasetin rotası değişmiştir. Allah korusun eğer bu ülke 15 Temmuz hain FETÖ saldırısı gibi böylesine bir daha beka sıkıntısı yaşarsa bizim siyasetimizin ne önemi var. Bir karar kıldık ve Cumhur İttifakının temelini kurduk. Serden, yardan, partiden vazgeçip, vatan, millet, devlet, bayrak ve ezan ekseninde bir araya geldik. Biz belediye kazanalım kaybedelim hiç önemli değil. Önemli olan Rabbim bize ülke kaybettirmesin. Ezansız cami kaybettirmesin. Evlatlarımızı kaybettirmesin. Vatan, bayrak kaybettirmesin. Bir ülkenin bekası olmazsa ülkede hiçbir değer olmaz, kalmaz. Çorum’u ve Osmancık'ı başkanlarımızla birlikte alacağız. Ama alırken kimseyi de incitmeyeceğiz. Bugüne kadar hizmet verenlere teşekkür ederiz. Ama biz diyoruz ki MHP olarak daha güçlüyüz, daha fazla adanmışlığımız vardır, hiçbir yorgunluğumuz, bıkkınlığımız yoktur, iyi bir ekip ve kadroyla gerçekten Osmancık'a iyi bir gelecek vaat eden, buradan bir şey almak isteyen bir ekip değil, bir şeyler vermek isteyen bir ekip. Ahmet başkan yatırım projeleri ile çıktı bu yola. Onun için ne olur hiç kimse kazanma uğruna, kural dışı, etik dışı siyasi etiğe ahlaka uymayan kurallara sığınmasın.

"KİMSE ABA ALTINDAN SOPA GÖSTEREMEZ"

Buradan sesleniyorum. Kim yapıyorsa, Sayın Cumhurbaşkanımızın da Genel Başkanımızın da bu konuda hassasiyeti üst derecededir. Kimse kimseye ola ki aba altından sopa göstermesin. Bu bir demokratik yarıştır. Devletin imkanlarını babasının imkanları gibi göstermesin. Devletin malını, mülkünü, bütçesini belediyenin imkanlarını cebindenmiş gibi göstermesin. Tehdit etmiyorum. Hakkı söylüyorum. Bu hakkı da hakkım olan her yerde söyleyeceğim. Şimdi onlara mesaj olarak gitsin buradan. Eğer duyarsak, elimize bir bilgi belge geçerse, burada kendi izzeti ikramları adına efendim yok, şu bizden olmayınca para kesilir, gazınız gelmez, su akmaz, kuş uçmaz, karga göçmez deyip böyle hikayelere girmesin hiç kimse. Erkekçe mertçe Cumhur İttifakın ruhunu incitmeden demokratik olarak kendini anlatsın, projelerini anlatsın, bu milletin gönlüne müracaat etsin.

Bu tür sözlere, tehditlere sakın inanmayın, aldırış etmeyin. Biz değil de başkası gelirse çocuklarınıza İşkur'dan iş olmaz, Bağkur'dan şu olmaz bu olmaz, evinize su gelmez... Ya biz inançlı imanlı insanız. Siz ne zaman rızık sahibi oldunuz. Rızkı veren Allah’tır Allah. Biz böyle bildik, böyle biliriz. Kimse kimseyi rızıkla tehdit edemez. Allah’ın izniyle herkesin rızkı belidir. Burası da dağ başı değil. Burası TC devleti. Belediyeleri ilçeleri bellidir. Gelen kaynaklar nüfusa orantılıdır. Kimse cebinden öde gibi tehditlerde bulunamaz. Ama Ahmet başkan gibi delikanlı olsunlar şunu söylesinler. Varsa kendi öz imkanları başkan ve ekibi iş istihdamı oluşturarak fabrika kuracaklarını söylüyorlar. Güveniyorlar sözünü veriyorlar. Sen de cebindekine göre konuşacaksın. Sen kendi yapacaklarını anlatacaksın. Devletin atına binip de devlet adına milleti tehdit edemezsin. Böyle bir şey yok, böyle bir şey olamaz. Bunu kim yapıyorsa yapsın. İnanın ben yapıyorsam beni de bu şekilde itham edin. Sıfatı ne olursa olsun, belediye başkanı, milletvekili, bakan hiç önemli değil. Onu ta Cumhurbaşkanlığına kadar taşırız, onu takip ederiz. Ona gerekli cevabı her platformda veririz. Dolayısıyla şimdi demokratik bir yarışa gidiyoruz. Kimseye pabuç bırakmayınız. Eğer bir şey yapmak istiyorsan yüreğin yetiyorsa bizim Ahmet Başkanımız gibi kendi cebinden maddi manevi, gece gündüz, bütün imkanlarını Osmancık'ın geleceği ve evlatları için seferber edebiliyorum diyebiliyorsan de. Elini tutan mı var. Ama devletin malıyla kabadayılık yapmayacaksın. Hiç kimsenin buna hakkı yok. Buna pabuç bırakmayın, dinlemeyin, itibar etmeyin. Allah’ın izniyle, sizlerin desteğiyle Ahmet Başkan bu makama oturduğunda yatırımları takip edeceksiniz. Onu yalnız bırakmayın, sizlerin sayesinde Osmancık'ı ileriye taşıyacaktır.”