AK Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, beraberinde Ak parti Osmancık İlçe Başkanı Hakkı Güngör, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Yücel, Belediye Meclis Üyesi Besim Özüdoğru, İl Genel Meclisi Üyesi adayı Mehmet Turhan, Belediye Başkan aday adayı Salih Fındık, Nuri Atahan ile birlikte D-100 Karayolu Ömer Derindere Bulvarı üzerinde bulunan esnaf ve işyerlerini ziyaret ederek, vatandaşlardan 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’ye destek vermelerini istedi.

Gittiği tüm işyerlerinde büyük bir ilgiyle karşılanan Recep Cıplak, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyip not aldı. İlçede belediyecilik hizmetlerine yeni bir anlayış getirmeye hazırlandıklarını belirten Cıplak, “Birlik ve beraberlik içinde gayret gösteren arkadaşlarımızla çok çalışarak, Osmancık'ı inşallah AK belediyecilikle hak ettiği seviyelerin daha da üstüne çıkaracağız” dedi.

Ziyaretlerdeki amacının sıkıntıları yerinde öğrenmek olduğunu belirten Cıplak, “Her bölgenin isteğini orada bulunan esnaftan, orada yaşayan halktan öğrenmek daha iyi olduğunu düşünüyorum. Öğrenelim ki, ileride bir hizmet yapacaksak bu istekleri göz ardı etmeden, talepler doğrultusunda gerçekleştirelim. Bütün amacımız bu yönde” şeklinde konuştu.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, beraberindeki AK Parti heyeti ile birlikte çeşitli meslek dallarında faaliyet gösteren esnafı işyerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnafla kısa süreli sohbetler yapan Başkan Adayı Cıplak, yoğun ve sıcak ilgiyle karşılandı.

Başkan adayı Cıplak ve beraberindeki AK Parti heyeti, ziyaret ettikleri esnafa kazançlarının hayırlı ve bereketli olması dileğinde bulundu.