Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Milletvekili Adayları Tufan Köse, Burçin Solmaz Polat, Gürsel Yıldırım, Mehmet Tahtasız, İl ve İlçe Kadın Kolları, seçim çalışmaları kapsamında Osmancık ilçesini ziyaret ettiler.

CHP Milletvekili Adayları, CHP Osmancık İlçe Başkanı Sadık Eker ve CHP Osmancık İlçe Teşkilatı tarafından karşılandı.

CHP heyeti, Osmancık parti binasında partililerle seçim üzerine istişare toplantısı gerçekleştirdiler.

Toplantıdan hemen sonra CHP Milletvekili Adayları Osmancık esnafını tek tek ziyaret etti.

Esnafın beklentilerini ve sorunlarını dinleyen CHP Milletvekili Adayları, 24 Haziran'dan sonra Osmancık'ın bir turizm ilçesi olacağını, ilçenin tarihi güzelliği ve eşsiz manzarasının turizme açılması gerektiğini ve Osmancık'ın bir turizm merkezi olması için plan ve projeleri hayata geçireceklerini söylediler.

Esnaf ziyaretlerinden sonra Osmancık pazar yerinde seçim çalışmalarını sürdüren milletvekili adayları, pazarcı esnafı ile bir araya geldiler. Pazarcı esnafını tek tek gezerek dertlerini dinleyen CHP'li adaylar, oldukça sıcak ve samimi bir şekilde karşılandılar.

Pazar ziyaretlerinden sonra Osmancık'a bağlı Çampınar Köyü, Başpınar Köyü, İncesu Köyü ve Kargı Köyünü ziyaret eden CHP Milletvekili adayları, köylünün sorunlarını ve beklentilerini dinlediler. Çampınar’da konuşan CHP milletvekili adayları, "çiftçiye müjdemizdir, CHP iktidarında mazot 3.00 lira olacak ve geçici tarım işçilerinin sosyal güvenliği devlet tarafından sağlanacak" dediler.