AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve Milletvekili Oğuzhan Kaya teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

Çorum’un değişik bölgelerinde bulunan esnafları ziyaret ederek, 24 Haziran seçimlerinde gördükleri destek nedeni ile teşekkür eden Milletvekillerinin bugünkü durağı Osmancık Caddesi ve Ulu Camii civarında bulunan esnaflar oldu.

Partililerinde eşlik ettiği ziyaretlerde çevrede bulunan esnafları bir bir ziyaret eden Ceylan ve Kaya, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Esnafların sorunlarıyla da yakından ilgilenen Milletvekilleri, isteklerini de bir bir not etti

.

Ziyaretlerde konuşan AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Türkiye’nin ekonomisinin saldırı altında olduğunu kaydederek, “Bu saldırıyı vatandaşlarımız ve esnaflarımızın desteğiyle atlatacağımızdan hiç kuşkumuz yoktur. Devletimizin yanında olduğunuz için sizlere ayrı bir teşekkür ediyoruz” dedi.

Milletvekillerini karşısında gören esnaflar ise devletin her zaman yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini kaydederek, ziyaretlerinden dolayı Ceylan ve Kaya’ya teşekkür etti.

AK Parti MKYK üyesi seçilmesinden dolayı Ceylan’ı kutlayarak yeni görevinde başarılar dileyen bazı esnaflar ise, Çorum’a yapılacak olan yatırımların Ceylan ile birlikte daha da artacağını, Çorum’un gücüne güç kattığını söyledi.

.