Büyük Birlik Partisi (BBP) Osmancık İlçe Başkanlığına Ceyhan Dölcü yeniden seçilerek güven tazeledi.

BBP Osmancık İlçe Kongresi yapıldı.

Osmancık Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan kongreye tek aday olarak katılan Ceyhan Dölcü, kullanılan oyların tamamını alarak, yeniden BBP Osmancık İlçe Başkanlığına seçildi.

BBP Çorum İl Başkanı Erdal Özkan, Merkez İlçe Başkanı Halil Topşahin ve BBP Çorum Milletvekili Adayı Nihat Argut ile partililerin katıldığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Gündemdeki maddelerin görüşülüp karara bağlanmasının ardından seçimlere geçildi.

Tek adayın katıldığı kongrede kullanılan tüm oyları alan mevcut başkan Ceyhan Dölcü, güven tazeleyerek, yeniden BBP İlçe Başkanlığına seçildi.

Ceyhan Dölcü başkanlığındaki yeni yönetim kurulu; Uğur Çıplak, Ramazan İnal, Kadir Kaptan, Burak Gökçe ve Hayati Akça’dan oluşurken, İl Kongre Delegeliklerine ise Başkan Ceyhan Dölcü ile birlikte Kadir Kaplan, Hayati Akça, Erdal Doğar ve Ramazan İnal seçildiler.

Kongrede partililere hitaben bir konuşma yapan BBP Osmancık İlçe Başkanı Ceyhan Dölcü, siyasetteki büyük ayrışmadan duydukları rahatsızlığı dile getirerek, “siyaset ayrıştırma değil birleştirmek için olmalıdır. Bu günkü siyaset ayrıştırma üzerine yürütülüyor. Bu durum çok tehlikelidir. Siyasetteki bu tutum ve üsluptan bir an önce vazgeçilmelidir. Rabbim birliğimizi daim eylesin” dedi.