AK Parti Osmancık İlçe Kadın Kolları Başkanı Fazile Tökel, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 94. Yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’ ilkesiyle Cumhuriyet'imizin kuruluş yıl dönümünü kutladığımız bu günde geleceğimize büyük bir ümit, inanç ve azimle sahip çıkmalıyız” dedi.

Bu tarihi günün, bizi biz yapan ortak değerler etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günü olduğunu kaydeden Tökel, “bizlere ve gelecek nesillere düşen düşen görev, Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünü korumak ve savunmaktır” ifadesini kullandı.

AK Parti Osmancık İlçe Kadın Kolları Başkanı Fazile Tökel açıklamasında şöyle dedi:

“Hak ve hürriyetlerinden yoksun toplumların ayakta kalmaları ve yaşamaları mümkün değildir.

Bu nedenle bizlere ve gelecek nesillere düşen görev, Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünü korumak ve savunmaktır.

Bu tarihi gün bizi biz yapan ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür.

‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’ ilkesiyle Cumhuriyet'imizin kuruluş yıl dönümünü kutladığımız bu günde geleceğimize büyük bir ümit, inanç ve azimle sahip çıkmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet'in 94. kuruluş yıl dönümünü kutlar, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum”