Saadet Partisi Osmancık İlçe Teşkilatı, 31 Mart yerel seçimlerine "aşk belediyeciliği" parolasıyla hazırlanıyor.

Osmancık’ta yerel seçimlerin arifesinde seçime giren partiler ve başkan adayları arasında tatlı bir rekabet su üstüne çıkmaya başladı.

Saadet Partisi Osmancık İlçe Başkanı Halil İbrahim İnoğlu, mahalli idareler seçimlerinde "aşk belediyeciliği" anlayışı ile hareket ettiklerini vurgulayarak, "AŞK’ın A’sı Adalet ve Azim. Ş’si Şeffaflık ve Şefkat. K’si ise Kalite ve Kararlığı ifade ediyor. Osmancık’a bu anlayışı hakim kılacağız. Bunu da tek başımıza yapmayacağız. Bütün halkımızın yönetime dahil olduğu, belediye binasını hizmet kapısı olarak gördüğü, ilçemiz insanlarının bürokrasiye takılmadığı bir anlayışı el birliği ile ortaya koyacağız. Kutuplaşmaya asla fırsat tanımayacağız" dedi.

İnoğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"İnsanlarımız mağdur edildi. Osmancık’ın en önemli probleminin mutsuzluk olduğunu söyleyebiliriz. Bugün ilçemizde esnaf, aileler, spor kulüpleri, gençler, kentsel dönüşüm mağdurları kısacası hemen hemen herkes mutsuz. Bugün objektif bir değerlendirmeye tabi tuttuğumuzda diğer ilçelerde rutin hale gelen hizmetler bile Osmancıklı için lüks, yine çevre ilçelerimizle karşılaştırdığımızda hizmetler noktasında çok geride olduğumuzu görebiliyoruz. Biz bu durumu değiştirmek istiyoruz. Bugün Allah’ın izniyle seçimi kazanırsak, yaşanan mağduriyetleri gidereceğiz. Osmancık Belediyesinin buna gücü var. Kaynakları doğru kullanalım yeter!"