AK Parti Osmancık İlçe Kadın Kolları Başkanı Fazile Tökel, kişilerin özel hayatlarına saygıyı, kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak tarafsızlık içinde çalışmalarını yürüten basının, demokratik toplumların en önemli güvencelerinden birisi olduğunu söyledi.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Fazile Tökel, basının toplumsal gelişme ve bilinçlenmeye önemli katkılar sağladığını ifade etti.

AK Parti Osmancık İlçe Kadın Kolları Başkanı Fazile Tökel açıklamasında şöyle dedi:

“Farklı görüş ve düşüncelerin seslendirilmesinde ve ortak yaşama kültürünün gelişmesinde basınımızın önemli görevler üstlendiği bir gerçektir.

Demokratik kültürün ayrılmaz bir parçası olan basın kuruluşlarımızın; ahlâki değerlere ve hukuka uygun, tarafsızlık içinde, doğru haber yapması, kişi haklarına ve özel hayata saygılı, toplumun hassasiyetlerine özen gösteren bir şekilde görev yapması demokrasimiz ve gazetecilik mesleğinin saygınlığı açısından büyük önem taşımaktadır. Basın; toplumsal gelişme ve bilinçlenmeye önemli katkılar sağlamaktadır .

Bu duygu ve düşüncelerle, halkımızın bilgi edinme, haber alma ve gerçekleri öğrenme hakkını, doğru ve tarafsız şekilde karşılayan, ulusal ve yerel basınımızın tüm çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlu olsun. İlkeli ve tarafsız bir anlayışla sürdüreceğine inandığım çalışmalarında başarılar diliyor, saygılarımı sunuyorum”