Ak Parti Çorum Milletvekili Adayı Oğuzhan Kaya, Alaca ilçesinde esnaf ziyareti yaptı, vatandaşlardan 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

Kaya, ilk olarak Alaca Belediye Başkanı Muhammed Esad Eyvaz’ı makamında ziyaret etti. Eyvaz’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Kaya, belediye ziyaretinin ardından Ankara Caddesi ve Yaşar Doğu Caddesi ile Ayakkabıcılar Arastasında esnaf ziyareti yaptı.

Ziyaret ettiği iş yerlerinde esnaflara “hayırlı kazançlar” dileklerini ileten Kaya, bayram alışverişi yapan vatandaşlarla da sohbet etti.

“BEN ALACA’NIN DA MİLLETVEKİLİ OLACAĞIM”

Vatandaşların taleplerini dinleyen Kaya, bir vatandaşın “Bizim milletvekilimiz de olacak mısınız, Alaca’yı unutmayın” sözü üzerine “Ben Osmancıklıyım. Bu toprakların yetiştirdiği biriyim. Osmancık da bizim, Alaca da bizim, Sungurlu da bizim. Bütün ilçeler bizim. Ben Alaca’nın da milletvekili olacağım. İlçemiz için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

ALACA TURİZM ŞEHRİ OLACAK

Alaca’nın köklü tarihine ve kültürel yapısına dikkat çeken Kaya, “Alaca ilçemiz başta Hititler Dönemi olmak üzere tarih boyunca önemli medeniyetlere ev sahipliği yapmış kadim bir şehir. Turizm potansiyeli yüksek bir ilçemiz. Alaca’nın turizmden daha fazla yararlanması için çalışacağız. İnşallah gelecekte Alaca bir turizm şehri olacaktır” ifadelerini kullandı.

SURİYELİLERDEN CUMHURBAŞKANI İÇİN DUA İSTEDİ

Alaca’da yaşayan Suriyeli mülteciler sık sık Kaya’nın yanına gelerek Türkiye’nin Suriyelilere sahip çıkmasından dolayı teşekkür etti.

Kaya da Suriyelilerden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye için dua istedi.

Kaya, Alaca ilçesinde de çok sevdiği çocuklara ve gençlere özel ilgi gösterdi.