AK Parti Osmancık İlçe Kadın Kolları Başkanı Fazile Gülden Tökel, AK Parti’nin kuruluşunu ‘milletin kabul olmuş duası’ olarak değerlendirdi.

Tökel, kadınların AK Parti ile siyasetin öznesi olmaktan kurtulup, nesnesi haline geldiğini ileri sürdü.

14 Ağustos 2001’de kurulan AK Parti’nin 16. kuruluş yıldönümü dolayısıyla açıklamada bulunan Fazile Gülden Tökel, Ak Parti’nin kuruluşunun Türk demokrasi tarihinde çok önemli dönemin başlangıcı olduğunu ifade etti.

Tökel açıklamasında şöyle dedi:

“Kurucu genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çıktığımız bu kutlu yolculuk bugün geldiğimiz noktada destansı bir harekete dönüştü.

Türkiye´ye çağ atlatan AK Parti bugün 16 yaşında.

İktidara geldiğimizden beri milletimizin başını öne eğdirmeyerek, yaptığımız hizmetlerle milletimizin güvenine mazhar olduk. AK Parti milletimizin kabul olmuş duasıdır.

AK Partinin büyük bir dünya partisi haline gelmesinde kadınlarımızın da büyük emeği vardır.

AK Parti kadınlara verdiği önemle, kadının konumunu güçlendirmeye yönelik politikalarıyla, kadınlarımızı toplumda daha etkin hale getirmiştir. Artık kadınlarımız bugün siyasetin nesnesi değil öznesidir.

‘Durmak yok, yola devam’ diyen Ak kadınlarımızın tüm değerli mensuplarını kutluyor bizlerden desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımıza ve şuanda hayatta olmayan teşkilat arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Başarılar dolu nice Ak yıllara”