AK Parti Osmancık, Alaca ve Uğurludağ Heyetleri AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’nun girişimleri ile AK Parti Grup Toplantısına katıldı.

Büyük bir coşku ile gerçekleşen Ak Parti Grup Toplantısına Çorum damgasını vurdu.

AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısında yaptığı konuşmada “TBMM Grup Toplantısı'nın partimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını Allah'tan diliyorum. Bugün, 32. gününe giren Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan tüm güvenlik güçlerimize rabbimden muvaffakiyetler niyaz ediyorum. Şu ana kadar 1715 teröristi etkisiz hale getirdiğimiz bu operasyonda 32 de şehidimiz var. Biz oraya önümüze geleni yakıp yıkmak için gitmedik. Biz orayı halen ülkemizde yaşayan yüz binlerce bölge halkı için güvenli ve yaşanılabilir bölge olabilmesi için, bu hale getirmek için girmiş bulunuyoruz” dedi.

Grup Toplantısı sonrasında AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, Ak Parti Alaca İlçe Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Osmancık İlçe Başkanı Hakkı Güngör, Gençlik Kolları Başkanı Yunus Güngör, Uğurludağ Belediye Remzi Torun ve İlçe Başkanı Yakup Torun’u Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştürerek taleplerini iletmelerini sağladı.

Uslu, daha sonra Alaca, Osmancık ve Uğurludağ heyetleri ile görüşüp Gazi Meclis gezdirip 15 Temmuz gecesi yaşananlar hakkında bilgiler verdi.

​​​​​​​