Osmancık AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığının organize ettiği Gençlik Günü buluşması Asya Tesisinde gerçekleştirildi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığının organize ettiği Gençlik Günü buluşmasına AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyon Üyesi Avukat Oğuzhan Kaya, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, AK Parti İlçe Başkanı Hakkı Güngör, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Şişli, AK Parti yönetimi ve çok sayıda gençlik kolları üyeleri katıldı.

Gençler için düzenlenen programda yapılan kahvaltının ardından AK Parti Çorum Milletvekili ve İçişleri Komisyon Üyesi Avukat Oğuzhan Kaya gençlere seslendi.

Kaya; " Yerel seçimlerin start verildiği şu günlerde adayımız kim olursa olsun davamız AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan davası olacaktır. Onun için de hepinizden güçlü kararlı destek bekliyoruz" dedi.

Milletvekili Kaya, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"ADAY KİM OLURSA OLSUN, DAVAYA SAHİP ÇIKIN"

“Osmancık'a düşen ilk kar sayesinde güzel ve romantik bir ortamda sıcacık bir ortamda kahvaltıda bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hep beraber bugün bir aradayız. Öncelikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını sizlere iletmek istiyorum. Partimiz gençlere çok büyük önemler veriyor. Bunun için de Türkiye’de seçme yaşı 18’e indirildi. Bu ne demek? Biz gençlere ve gençliğe güveniyoruz demek. Bilindiği gibi meclisimize en genç adım atan gencimiz 22 yaşındadır. Bu vekilimizin de annesi babası kendisi bizlerden farklı biri değil. Sizler de hayallerinizi yüksek tutun, geleceğin milletvekilleri olma yolunda başarılar sağlarsınız.

AK Parti iktidarlığı süresince meclisimizde genç bireyler görmek istiyoruz. Sadece vekillikte değil yerel seçimlerde de gençlerimizi görmek istiyoruz. Bu yönde onların önünü açacağız. Çağ ilerliyor, teknoloji çoğalıyor. Yeni gençliği anlamak zorundayız. Onları eleştirmek yerine, ne istiyorlar ne söylüyorlar onları dinleyip, çözüm haritası çizip yollarını açmak istiyoruz. Tabi bunları yapmak isterken siz genç kardeşlerimizi her zaman yanımızda görmek istiyoruz.

Nasıl bir gençlik istiyoruz: Bizim gençlik vatanına, milletine, bayrağına, ezanına, Kuran’ına sahip çıkan ister olsun, ister kapalı olsun, Türk veya Kürt olsun bu devlete sahip Türk gençliğe bizde sahip çıkacağız. Gençlerimizi heyecanlı ve kararlı görmek istiyoruz. Biz sizler için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Beni 24 saat tüm sorunlarınız ve talepleriniz için arayabilirsiniz.

Yerel seçimlerin start verildiği şu günlerde adayımız kim olursa olsun davamız AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan davası olacaktır. Onun için de hepinizden güçlü kararlı destek bekliyoruz. Yapılanları anlatacağız. Çalışmalardan bahsedeceğiz. Biz Osmancık sevdalısıyız. Yaptığımız yapacağımız çalışmalar ortada. Hedefimizi Osmancık'ta iş istihdamını çoğaltmak ve işsizlik oranını aza indirmek. Dolgun ücrette is sahibi yapmak ve Osmancık'ımızın nüfusunu artırmak. Osmancık bizim çocukluğumuzun geçtiği, meslek edindiğimiz, vekil olduğumuz, çoluk çocuğumuzun yaşadığı ve dönüp tekrar burada yaşama devam edeceğimiz yer. Osmancık’ın büyümesi ve gelişmesi için hep beraber çalışacağız” dedi.

Kalabalık bir katılım ile gerçekleşen program hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.​​​​​​​