AK Parti Osmancık İlçe Başkanlığı, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesi çalışma temposunu artırdı.

Belediye Başkan Adayının belirlenmesiyle birlikte seçim çalışmaları daha da hız kazanacak.

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Osmancıklı hemşehrimiz Av. Oğuzhan Kaya, Osmancık'taki parti çalışmalarına önderlik ediyor.

Partililerin her türlü çalışmasına destek veren Kaya, 31 Mart seçimlerinden başarıyla çıkılması için, herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için partililerin birlik ve beraberlik içinde seçimlere hazırlanmasına özen gösteriyor.

AK Parti Osmancık İlçe Başkanlığı'nın haftalık ilçe toplantısına katılan Milletvekili Kaya, partililere hitaben bir konuşma yaparak izlenecek yol hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Genişletilmiş İlçe Başkanlığı Toplantısı İlçe Başkanı Hakkı Güngör başkanlığında, Milletvekili Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı Hamza Karataş, Anakademe İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları Teşkilatı, Gençlik Kolları Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları ve Osmancıklı vatandaşların katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda seçim çalışmaları, seçim takvimi ve adaylık süreci masaya yatırılarak istişarelerde bulunuldu.