AK Parti ilçe kadın kolları başkanlarının katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.

AK Parti 5. Olağan Kadın Kolları Kongreleri kapsamında tüm ilçelerde kongrelerin tamamlanmasının ardından ilçe kadın kolları başkanları ile istişare toplantısı yapıldı.

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ başkanlığında düzenlenen toplantıya AK Parti Osmancık İlçe Kadın Kolları Başkanı Fazile Gülden Tökel de katıldı.

AK Parti Çorum İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda teşkilatlanma ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Çorum İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, 13 ilçe kongresini 2 aylık sürede tamamladıklarını ifade ederek, “kongreler öncesi il kadın kolları olarak tüm ilçelerde mülakatlar yaptık.

Her bir üyenin titizlikle seçilmesi için tüm teşkilatımız özen ve özveri ile çalıştı. Kongreler esnasında yoğun bir şekilde çalışılarak ilçe kadın kolları teşkilatlarının daha istekli ve heyecanlı bir şeklide olması için emek veren tüm teşkilat mensuplarına teşekkürlerini iletiyorum” dedi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ise yaptığı konuşmada yeni dönemde görev yapacak tüm kadın kolları başkanlarına hayırlı olsun dileklerini iletti.

Karadağ, “2019 seçimlerinde il genel ve belediye meclis üyeliklerinde kadınların daha aktif ve etkin olmasını istiyoruz ve bu doğrultuda sizlerin de çalışmalarınızı daha kararlılıkla yapmanızı istiyorum” şeklinde konuştu.