Meryem Demir Başkanlığındaki AK Parti Çorum Kadın Kolları, çalışmalarındaki başarısını Türkiye genelinde de tescilliyor.

Teşkilat performanslarının değerlendirildiği AKBİS sisteminde il kadın kollarını 71. sıradan 2. sıraya çıkaran ve aylardır ilk 5’te yer alan il kadın kolları, bu ay da 2. oldu.

İl, ilçe ve mahalle teşkilatlarının koordineli, uyumlu ve ilk günkü heyecanıyla çalışmasının başarıyı getirdiğini dile getiren Meryem Demir, “AK Parti’ye gerçekten gönül vermiş, birbiriyle uyumlu bir şekilde çalışan motivasyonu yüksek bir ekiple çalışıyor olmanın heyecanı ile İl kadın kolları olarak AKBİS sisteminde 71. sırada devraldığımız görevi Mart ayında gösterdiğimiz performansla ikinciliğe çıkardık, çalışmalarımızın sürekliliği ile de ilk 5’ten düşmeyen ekibimiz bu ay da yine 2. oldu. İlçe kadın kolları teşkilatlarımızın çalışmalarının da ayrıca değerlendirildiği AKBİS sisteminde ilçelerimiz de başarılarıyla göz dolduruyor. 919 İlçenin performansının değerlendirildiği sistemde Kargı ilçe kadın kolları teşkilatımız 2 kez Türkiye 1. si oldu. Kadın Kolları teşkilatı olarak bu başarımızın arkasında il, ilçe, mahalle tüm teşkilatların birlik ve beraberlik içinde çalışması ile gönülden çalışan, emeğini esirgemeyen bir ekibe sahip olmanın verdiği motivasyon yatıyor" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Demir; “Bizlerin başarısında ilk günkü heyecanla ekip ruhunu ortaya koyarak çalışan kadın kolları teşkilat mensuplarına teşekkür ederim” şeklinde sözlerini sonlandırdı.