AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nın 111. yıldönümü nedeniyle Osmancık Haber Genel Yayın Yönetmeni Hacı Odabaş’ı ziyaret ederek bir süre görüştü. 
Ziyarete, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’nın yanı sıra İl Yönetim Kurulu Üyesi Okan Çalışkan, AK Parti Özel Kalem Müdürü Serdar Gökkaya katıldı.
Hacı Odabaş ile bir süre görüşen Yusuf Ahlatcı, “Hiç şüphesiz ki basın, bir milletin müşterek sesidir. Toplumsal gelişmeleri doğru ve tarafsız bir şekilde yayarak toplum fertlerinin aydınlanmasına katkı sağlayan, toplumun duygu, beklenti ve hedeflerini de dış dünyaya duyuran başlı başına bir kuvvet, köprü, bir rehberdir. Bu duygu ve düşüncelerle; basında sansürün kaldırılışının 111. yıldönümünde, başta ilimizde faaliyet gösteren yerel ve yaygın gazete, televizyon, radyo, dergi, internet haber siteleri ve haber ajansları temsilcileri olmak üzere tüm değerli basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlar, kendilerine sağlık, başarı ve esenlikler dilerim “ dedi.
Hacı Odabaş ise gazeteciler için önemli olan bu günde gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek heyete çalışmalarında başarılar diledi.