AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, 2019 seçimlerinin Türkiye için önemli kritik bir kavşak olduğunu belirterek, bu seçimlerden zaferle çıkmak için gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.

Osmancık’a doğalgaz verilmesi nedeniyle düzenlenen törene katılan AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ile birlikte AK Parti Osmancık İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gücüne güç katarak 2019 yılını en iyi şekilde atlatmak istediklerini ifade ederek, “Artık tüm teşkilatlarımızla 2019 yılına kenetleneceğiz. Hem Türk milletinin hem dünya mazlumlarının Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ihtiyacı var. Cumhurbaşkanımızın yüzde 50’nin üzerinde oyla birinci turda seçilmesi için büyük fedekarlıklar yapmamız gerekiyor. Kazasız belasız bu süreci atlatmamız lazım” dedi.

Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan Kırkdilim projesi ile ilgili de bilgi veren Karadağ, “Başbakanımız Binali Yıldırım Çorum ziyaretinde Kırkdilim’e tünel yapımı için 500 milyon lira ödenek ayrıldığını açıkladı. Bu yatırım gerçekleştiğinde Cumhuriyet tarihi boyunca Çorum’a yapılan en büyük yatırım olacak. Osmancık-Çorum karayolunda zaman zaman problemler yaşanıyordu. Bu projenin hayata geçmesiyle birlikte Çorum-İstanbul karayolu çok daha güzel ve kullanışlı hale gelecek. Bu yatırımdan sadece Osmancık değil bölgemizde bulunan diğer ilçelerin tamamı faydalanacak. Bunu vatandaşlarımıza iyi anlatmamız lazım. Bir hayalimiz daha var obruk Barajı’nın kenarından İskilip’e bağlanacak bir sahil yolu projemiz var. Orada sıkıntılı bir bölge var. Orasını aştığımızda 13 kilometreye düşecek. Yol 20 kilometre kısalacak” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 28 Ocak’ta il kongresi için Çorum’a geleceğini hatırlatan Karadağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı en iyi şekilde ağırlayacaklarını sözlerine ekledi.