AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, 2014 yerel seçimlerinde elde edilen başarının üstüne çıkacaklarını kaydederek, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde gönül belediyeciliği diye yola çıktık. Rabbim bu yolculukta Çorum’un tamamında hedefe ulaştırmayı ve tüm gönülleri fethetmeyi bizlere nasip etsin” dedi.

Dün Abide Kavşağı’nda düzenlenen mitingde konuşan Ahlatcı, AK Parti’nin 2002 yılında binbir meşakkatle başlayan yolculuğunda bir birinden zor ve çetrefilli birçok engeli Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öncülüğünde diklenmeden ancak dik durarak aştıklarını söyledi.

“Güzel ülkemiz için daha nice nice engeli aşmaya, milletimizi ilelebet hür ve bağımsız yaşatmaya and içtik” diyen Ahlatcı, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Eğer bugün terör kaçacak delik arıyorsa, başta ABD ve Avrupa olmak üzere büyük devletler Türkiye Cumhuriyeti’ni mutlaka hesaba katmak zorunda kalıyorsa, bu sizlerin AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımıza gönülden destek vermenizle mümkün olmaktadır. Bu davaya hem gönlümü, hem de ömrümü vereceğimizden hiçbir kuşkunuz olmasın. Ezanın susmaması, ay yıldızlı al bayrağımızın sonsuza kadar dalgalanması için her türlü emeğimizi ve çabamızı ortaya koyacağımızı, gerektiğinde canımızı feda etmekten kaçınmayacağımızı ilan ediyoruz. 2002 yılından buyana Çorum’da da büyük bir sıçrama yaşanmıştır. AK Partili belediye başkanlarımız, şehrimizin çehresinin değişmesine çok önemli katkılar sunmuştur. İlimize, eğitim, sağlık, tarım, ulaştırma, adalet, istihdam, şehircilik ve diğer birçok alanda büyük yatırımlar yapılmıştır. Bu yatırımların artarak devamını sağlamaya var gücümüzle sağlamaya söz veriyorum. 30 Mart 2014’deki başarımızın üzerine çıkacağız. Çorum halkı her zaman olduğu gibi halkın adamını bağrına bastı. Bu alanı coşkuyla doldurduğunuz için hepinize yarı ayrı şükranlarımı sunuyorum.”