Çorum Özel Hastanesi, İç Hastalıkları (Dahiliye) kadrosuna Uzm. Dr. Ahmet Tunç’u da ekleyerek hekim kadrosunu daha da güçlendirdi.

Çorum Özel Hastanesi, güçlü uzman hekim kadrosuna bir yenisini daha ekledi.

İç Hastalıkları (Dahiliye) bölümünün hastaneleri ve Çorum için önemli bir branş olduğunu belirten Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili, Çorum halkına kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini ve bu doğrultuda yoğunluğu çok fazla olan İç Hastalıkları (Dahiliye) bölümü için Uzm. Dr. Ahmet Tunç’u kadrolarına kazandırdıklarını ifade etti.

İç Hastalıkları (Dahiliye) Bölümünde 4 hekimle Çorum halkına hizmet verdiklerini kaydeden Bilgili, “Kadromuzda Uzm. Dr. Ayfer Cerit, Uzm. Dr. Caner Keser, Uzm. Dr. Zühal Gülsüm Şimşek ve Uzm. Dr. Ahmet Tunç olmak üzere deneyimli ve alanında uzman hekimlerle halkımızın ihtiyaçlarına cevap veriyoruz” dedi.

Çorum Özel Hastanesi’nin hızla büyüdüğünü kaydeden Hastane Başhekimi Bilgili, “Çorum halkına hizmet vermekten onur ve gurur duymaktayız. Halkımıza sunduğumuz hizmetler gün geçtikçe kalitesini yükseltmektedir. Ayrıca hastanemiz yatak kapasitesini ve hizmet çeşitliliğini arttırarak Çorum’a ihtiyacı olan güzel bir tesis sunmaktadır. Alanlarında uzman, deneyimli ve halkımız tarafından tercih edilen hekim kadromuzla Çorum halkına olduğu kadar çevre il ve ilçelerden gelen hastalarımıza da kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti vermekteyiz” şeklinde konuştu.

İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanı Uzm. Dr. Ahmet Tunç ise, Çorum Özel Hastanesi’nde tüm Çorum halkına hizmet vermekten gurur duyduğunu belirterek, Hastane’nin güçlü kadrosunda yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Tunç, Çorum halkının taleplerine ve ihtiyaçlarına doğru şekilde cevap vereceklerini vurguladı.

UZMANI UZM. DR. AHMET TUNÇ KİMDİR;

1976 yılında Konya’nın Bozkır ilçesinde doğan Uzm. Dr. Ahmet Tunç, ilk-orta ve lise öğrenimini Konya’nın Bozkır ilçesinde tamamlamıştır.

1994 yılında Antalya Akdeniz Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi eğitimine başlayan Tunç, 2000 yılında mezun olmuştur.

2000 yılında Van Yüzüncüyıl Üniversitesi K.B.B. Hastalıkları bölümünü kazanmıştır ama ihtisasa başlamamıştır.

2001 yılında Konya Selçuk Üniversitesi İç Hastalıkları bölümünü kazanmış ve 2005 yılında İhtisasını tamamlamıştır.

2005-2007 yılları arasında Konya Bozkır Devlet Hastanesinde, 2007-2008 yılları arasında Aksaray Ortaköy İlçe Devlet Hastanesinde, 2008-2011 yılları arasında Konya Özel Anıt Hastanesinde, 2011-2012 yılları arasında Konya Özel Selçuklu Hastanesinde, 2012-2014 yılları arasında Konya Özel Anıt Hastanesinde ve 2014-2018 yılları arasında Çorum Özel Elitpark Hastanesinde çalışmıştır.

2019 yılı itibariyle Çorum Özel Hastanesinde çalışmaya başlamıştır.

Alanında oldukça deneyimli bir hekim olan Tunç; Diyabet (Şeker Hastalığı), Tansiyon, Solunum Yolu Enfeksiyonları, Romatizmal Hastalıklar, Tiroit, Kansızlık ve Kan Hastalıkları, Karın ve Mide Ağrısı, Vitamin eksiklikleri ve tedavileri alanlarında uzmanlaşmıştır.

Tunç, evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

(Yayla Haber)