Osmancık Belediyesi tarafından Devlet Hastanesi yanına inşa edilen Sağlık İş Merkezindeki 7 dükkan 10 yıllığına kiraya verildi.

Tamamı sağlık sektörü için ihaleye açılan iş yerlerine yoğun talep gelirken 7 iş yeri belediyeye yılda yaklaşık 300 bin TL kira getirecek.

Osmancık Devlet Hastanesi yanına inşa edilen Sağlık İş Merkezindeki 7 iş yerinin kira ihalesi Belediye Meclis Salonunda yapıldı.

Her biri 60 metrekare büyüklüğündeki iş yerlerine sağlık sektöründen yoğun talep geldi.

Aylık 700 TL muamman bedelden açık artırma usulü ihaleye çıkarılan iş yerlerinin ayrı ayrı ihalesi yapıldı. İlk iş yeri için 9 kişi teklif verdi.

İlk iş yeri aylık 7 bin TL kira bedeli ile Fikri Sağlam tarafından kiralandı.

İş merkezindeki diğer iş yerlerine de benzer oranda teklifler geldi. İkinci iş yerini aylık 6 bin 50 TL’ye Nuray Dündar Karakaya, üçüncü iş yeri 3 bin 900 TL’ye Seçil Ertürk, dördüncü iş yeri 2 bin 900 TL’ye Seçgül Topçuoğlu, beşinci iş yeri 2 bin 300 TL’ye Sinan Akbal, altıncı iş yeri bin 750 TL’ye Sinan Akbal ve yedinci iş yeri i 800 TL’ye en yüksek teklifi veren Vedat Karataş tarafından kiralandı.

4 ECZANE, 2 OPTİK, 1 MEDİKAL

Sağlık İş Merkezindeki iş yerlerinin dördü eczane, ikisi optik, birisinin de medikal olarak faaliyet göstereceği belirtildi.

Osmancık Belediyesi tarafından inşa edilen sağlık iş merkezine verilen teklifler Osmancık için rekor olarak değerlendirilirken 7 iş yerinin yıllık kirası ise 300 Bin TL’yi buluyor. Yapılan ihaleye göre 2 ay içerisinde faaliyete başlaması zorunlu tutulan iş yerlerinin bir yıllık kira bedelleri de peşin ödenecek.