Çorum Özel Hastanesi güçlü uzman hekim kadrosuna bir yenisini ekledi.

Çorum Özel Hastanesi, Radyoloji kadrosuna Uzm. Dr. Şahin Akça’yı ekleyerek hekim kadrosunu daha da güçlendirdi.

Radyoloji bölümünün Çorum Özal Hastanesi ve Çorum için önemli bir branş olduğunu belirten Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili; Çorum halkına kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini ve bu doğrultuda yoğunluğu çok fazla olan ve tüm branşların tanı ve tedavi için ihtiyaç duyduğu Radyoloji bölümü için Uzm. Dr. Şahin Akça’yı kadrolarına kazandırdıklarını ifade etti.

Radyoloji Bölümünün yeni Uzmanı Uzm. Dr. Şahin Akça ve 9 Radyoloji Tekniker-Teknisyeniyle Çorum halkına hizmet verdiklerini kaydeden Bilgili, “Hastanemiz Radyoloji alanında MR (Manyetik Rezonans), Bilgisayarlı Tüm Vücut Tomografisi, Dijital Röntgen, Mamografi, Kemik Yoğunluğu Ölçüm Cihazı, Gelişmiş Ultrasonografi Cihazları ile çalışmaktadır. Hastalarımızın bu alandaki tüm ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Yeni Uzmanımız Uzm. Dr. Şahin Akça ile de tüm girişimsel radyoloji işlemlerini de hastanemizde bundan sonra yapabileceğiz” dedi.

Çorum Özel Hastanesi’nin hızla büyüdüğünü dile getiren Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili; “Çorum halkına hizmet vermekten onur ve gurur duymaktayız. Halkımıza sunduğumuz hizmetler gün geçtikçe kalitesini yükseltmektedir. Ayrıca hastanemiz yatak kapasitesini ve hizmet çeşitliliğini arttırarak Çorum’a ihtiyacı olan güzel bir tesis sunmaktadır” diye konuştu.

Radyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Şahin Akça ise, Çorum Özel Hastanesi’nde Çorum halkına ve hemşehrilerine hizmet vermekten gurur duyduğunu belirterek, halkın taleplerine ve ihtiyaçlarına doğru şekilde cevap vereceklerini söyledi.

UZM. DR. ŞAHİN AKÇA KİMDİR

1984 yılında Çorum’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Çorum’da tamamladı. Tıp Fakültesini İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamlamıştır. Uzmanlığını da Ankara Numune Hastanesinde 2015 yılında tamamlayan AKÇA, Çorum Devlet Hastanesi Acil Servisinde ve Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde görev yapmıştır.

Alanında oldukça deneyimli olan Uzm. Dr. Şahin Akça;

Girişimsel Radyolojik İşlemler (Solid Organ Biyopsileri, Kitle Biyopsileri, Kapalı Kist Tedavileri),

Nefrostomi (Böbrek Katateri Takılması),

Apse Drenaj İşlemleri,

Ultrason ve Doppler İşlemleri

Penil Doppler Uygulaması,

Kapalı Kist Hidatik Tedavisi Uygulaması (Köpek Kisti Tedavisi),

Port Takılması-Çıkarılması (Kanser Hastalarında),

Gibi çok sayıda girişimsel Radyoloji İşlemlerini başarı ile uygulamaktadır.

(Yayla Haber)