Çorum Özel Hastanesi güçlü uzman hekim kadrosuna bir yenisini ekledi.

Çorum Özel Hastanesi, Radyoloji kadrosuna Uzm. Dr. Aytekin Akyıldız’ı ekleyerek, hekim kadrosunu daha da güçlendirdi.

Radyoloji bölümünün hastane ve Çorum için önemli branş olduğunu belirten Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili, Çorum halkına kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini ve bu doğrultuda yoğunluğu çok fazla olan ve tüm branşların tanı ve tedavi için ihtiyaç duyduğunu Radyoloji bölümü için Uzm. Dr. Aytekin Akyıldız’ı kadrolarına kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Bilgili, "Radyoloji Bölümünde Yeni Uzm. Dr. Aytekin Akyıldız ile birlikte Uzm. Dr. Şahin Akça ve 12 Radyoloji Tekniker-Teknisyeniyle halka hizmet veriyoruz. Hastanemiz Radyoloji alanında MR (Manyetik Rezonans), Bilgisayarlı Tüm Vücut Tomografisi, Dijital Röntgen, Mamografi, Kemik Yoğunluğu Ölçüm Cihazı, Gelişmiş Ultrasonografi Cihazları ile çalışmaktadır. Hastalarımızın bu alandaki tüm ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Yeni Uzmanımız Uzm. Dr. Aytekin Akyıldız ve Uzm. Dr. Şahin Akça ile de tüm girişimsel radyoloji işlemlerini de hastanemizde yapabilmekteyiz" dedi.

Çorum Özel Hastanesi’nin hızla büyüdüğünü dile getiren Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili, "Çorum halkına hizmet vermekten onur ve gurur duymaktayız. Halkımıza sunduğumuz hizmetler gün geçtikçe kalitesini yükseltmektedir. Ayrıca hastanemiz yatak kapasitesini ve hizmet çeşitliliğini arttırarak Çorum’a ihtiyacı olan güzel bir tesis sunmaktadır" diye konuştu.

Radyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Aytekin Akyıldız, Çorum Özel Hastanesi’nde Çorum halkına hizmet vermekten gurur duyduğunu belirterek, hastanenin güçlü kadrosunda yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Akyıldız, halkın taleplerine ve ihtiyaçlarına doğru şekilde cevap vereceklerini söyledi.

Uzm. Dr. Aytekin Akyıldız Kimdir?

Uzm. Dr. Aytekin Akyıldız, 26.01.1971 yılında Giresun’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Giresun’da tamamladı. Tıp Fakültesini İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinde tamamladı. Uzmanlığını da Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesinde 2008 yılında tamamlayan Akyıldız, 2009-2018 yılları arasında Çorum Devlet Hastanesi, Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 2018-2019 yılları arasında Aydın Atatürk Devlet Hastanelerinde görev yapmıştır. Evli ve bir çocuk babası olan Akyıldız 2019 Ağustos ayı itibariyle Çorum Özel Hastanesinde Radyoloji uzmanı olarak göreve başlamıştır."

Çorum Özel Hastanesinde Radyoloji bölümünde şu işlem ve tedaviler yapılmaktadır:

Girişimsel Radyolojik İşlemler (Solid Organ Biyopsileri, Kitle Biyopsileri, Kapalı Kist Tedavileri)

Nefrostomi (Böbrek Katateri Takılması)

Apse Drenaj İşlemleri

Ultrason ve Doppler İşlemleri

Ayrıntılı Ultrason (Gebelikte Detaylı Ultrason)

Penil Doppler Uygulaması

Kapalı Kist Hidatik Tedavisi (Köpek Kisti Tedavisi)

Port Takılması-Çıkarılması ( Kanser Hastalarında)