Osmancık Koyunbaba Mahallesi Muhtarı Yaşar Tezer, Koyunbaba İlkokulu Müdürü Mehmet Çıplak’a imza attığı başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

Muhtar Tezer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Koyunbaba İlkokulu Müdürü Mehmet Çıplak, okulumuzda 3 yıldır çalışmakta olup mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri olarak okul müdürümüzün yapmış olduğu çalışmalardan dolayı son derece memnunuz.

Okulda göreve başladığı ilk günden itibaren başarılı çalışmalara imza atmıştır. Bunlardan bazılarını sayacak olursak, Karayolları ile belediyemizin yardımları ile okulumuzun bahçesini asfalt yaptırmış ve okul bahçesinin çamurdan kurtulmasını sağlamıştır.

Anasınıfını yenileyip kapasitesini artırmıştır.

Kitapseverler için Eskişehir ÜNİFEB Derneği aracılığıyla kütüphaneye kavuşturmuştur.

Osmancık Kızılay Derneği tarafından tefrişatının yapılmasını sağlayarak özel eğitim sınıfı açtırmıştır.

Çatının tehlike saçmasını önleyerek girişimde bulunup tamiratını yaptırtmıştır. Geçen yıl başlatılan ‘Güzel Okulum’ projesi kapsamında tamamen gönüllük esas alınarak okul idaresi, öğretmenler, okul aile birliğinin çabaları, hayırseverler ve velilerin katkıları ile tüm okulun şekli iç ve dış dizaynı yenilenmiştir.

Bunlarla kalmayan okul idaresi her yıl hayırseverlere ulaşarak fakir ve kimsesiz öğrencilere yönelik yaklaşık 100 öğrenciye giyecek ve kırtasiye yardımında bulunmuştur.

Ve Kızılay Derneği Osmancık Şubesi ile okulun ortaklaşa düzenlediği ‘Senin Kanın, Benim Canım’ adlı bir sosyal sorumluluk projesi olan kan bağışlama kampanyası ile Osmancık’ta bir ilke imza atmıştır.

Koyunbaba Mahallesi Muhtarı olarak mahallemize böylesine değer dolu içerikli okul kazandıran müdürümüz Mehmet Çıplak’a, Kızılay Derneği Osmancık Şubesi Başkanı Erdal Karataş’a bu ve diğer projelerde emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. İlçemizde böylesine önemli projelerin çoğalmasını arzu ediyorum”