Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Cebeci Osmancık'ta 3 Nolu Sağlık Ocağı’nı (3 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'ni) ziyaret etti.

Osmancık’ta ihtiyaç üzerine Şubat ayının son haftasında Yeni Mahalle Sadri Turan Caddesi numara 18'de hizmet vermeye başlayan 3 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'ni ve burada görev yapan aile hekimleri Dr. Melahat Kent Erdoğan ile Dr. Reyhan Teke Önal’ı makamlarında ziyaret eden Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Cebeci hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Osmancık Belediyesi olarak halka hizmet veren her kuruluşa yardımcı olduklarını dile getiren Başkan Gelgör, Osmancık’ta sağlık kuruluşlarının ve sağlık çalışanlarının çoğalmasından son derece memnun olduklarına dikkat çekti.

3 Nolu Aile Sağlığı Merkezi (3 Nolu Sağlık Ocağı ) sabah 8.00 akşam 17.00 saatleri arasında 2 aile hekimi ve 2 sağlık elemanı ile Osmancık halkına hizmet veriyor. Mahalle sakinlerinin yanı sıra daha önce 1 veya 2 Nolu sağlık Ocağında hizmet alan vatandaşlar isterlerse 3 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'ne kayıt olabilecekler. Bu vatandaşlar T.C. Kimlik kartları ile gelerek bizzat başvuruda bulunabilecekler, yine E-Devlet üzerinden de kayıtlarını buraya aktarabilecekler. 3 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'nde verilen sağlık hizmetleri tamamen ücretsiz olurken vatandaşlar 2 aile hekiminden birini tercih ederek aile Hekimini yani doktorunu belirlemiş olacaklar.