Çorum’da yapımı tamamlanan yeni hastane nedeniyle içerisi boşaltılan eski hastanede poliklinik hizmetleri yeniden verilmeye başlandı.

Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum’da yaptırılan 800 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin faaliyete geçmesi ile birlikte kapatılan eski Devlet Hastanesi yeniden poliklinik hizmetleri vermeye başladı. Alınan bilgilere göre, Çorum’da eski Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin C bloğunun yeniden hizmet vermeye başladığı öğrenildi. Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni binasına taşınmasından sonra Bahçelievler Mahallesinde bulunan eski hastanenin C bloğunun terk edilmeyerek Devlet Hastanesinin asli bir unsuru olarak yeni binayı hizmet yönünden destekleyecek şekilde hizmette tutulmasının kararlaştırıldığı bildirildi.
yrd_doc_dr_sinan_zehir_hastane_yoneticisi_oldu_h35849
ACİL SERVİSTE BÜYÜK YOĞUNLUK!

Bu arada, 5 yıldızlı otel konforuna sahip yeni hastanenin acil servisinde yaşanan büyük yoğunluk vatandaşların şikayetlerine neden oluyor. Özellikle mesai saatinin bitmesi ile birlikte acil servise gelen hastalar, az sayıda bulunan nöbetçi doktorlar nedeniyle uzun süre beklemek zorunda kalıyorlar.
hastane çorum (3)

hastane çorum (2)