Çorum Özel Hastanesi Çorum’a Enfeksiyon Hastalıkları Doçenti kazandırdı.

Çorum Özel Hastanesi güçlü uzman hekim kadrosuna bir yenisini ekledi. Çorum Özel Hastanesi, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji kadrosuna Doç. Dr. Tümer Güven’i ekleyerek hekim kadrosunu daha da güçlendirdi.

Enfeksiyon Hastalıkları bölümünün hastane ve Çorum için önemli branş olduğunu belirten Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili; Çorum halkına kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini ve bu doğrultuda yoğunluğu çok fazla olan Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji bölümü için Doç. Dr. Tümer Güven’i kadrolarına kazandırdıklarını ifade etti.

Çorum Özel Hastanesi’nin hızla büyüdüğünü dile getiren Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili; “Çorum halkına hizmet vermekten onur ve gurur duymaktayız. Halkımıza sunduğumuz hizmetler gün geçtikçe kalitesini yükseltmektedir. Ayrıca hastanemiz yatak kapasitesini ve hizmet çeşitliliğini arttırarak Çorum’a ihtiyacı olan güzel bir tesis sunmaktadır. Kadromuzu da deneyimli ve ünvanlı hekimlerle güçlendirerek halkımıza hizmette sınır tanımayacağız" diye konuştu.

Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Tümer Güven, Çorum Özel Hastanesi’nde Çorum halkına hizmet vermekten gurur duyduğunu belirterek, hastanenin güçlü kadrosunda yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Güven, halkın taleplerine ve ihtiyaçlarına doğru şekilde cevap vereceklerini söyledi.

DOÇ. DR. TÜMER GÜVEN'İ TANIYALIM

Doç. Dr. Tümer Güven, 30.12.1973 yılında Osmaniye-Kadirli’de doğdu. İlk öğrenimini Kadirli’de, orta ve lise öğrenimini Kahramanmaraş’ta tamamladı. 2000 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. İhtisasını 2002-2007 yılları arasında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji alanında tamamlamıştır. Sırasıyla Osmaniye, Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Karadeniz Ereğli Anadolu Hastanelerinde görev yapmıştır. Yardımcı Doçentliğini ve Doçentliğini Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesinden almıştır.

Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji alanında oldukça deneyimli olan ve Referans bir isim olan Güven, özellikle;

- Akut ve Kronik hepatitler,

- İshaller ve besin zehirlenmeleri,

- Grip,

- Tüm vücut enfeksiyonları,

- AIDS,

- Erişkin Aşılamaları,

- Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi (Kene Isırması) alanlarında çok tecrübelidir ve başarılıdır.

Kendi alanında çok sayıda bilimsel kuruluşa üye olan Güven’in 140 adet de bilimsel yayını bulunmaktadır.

Yayla Haber