Geçtiğimiz günlerde Osmancık'ta biçerdöverin elektrik hattına çarpması sonucu meydana geçen kazada hayatını kaybeden Çorum Merkez Çanakçı Köyü'nden Hikmet Yasakçı için can yemeği düzenlendi.

Bilindiği üzere; Osmancık'ın Yağsiyen Köyü Yedioluk Mahallesi Duzlanuk Üç mevkiinde biçerdöver elektrik hattına çarpmıştı. Çarpmanın etkiyle yere düşen iletkenin akımına kapılan Çorum Merkez Çanakçı Köyü nüfusuna kayıtlı biçerdöver şoförü Hikmet Yasakçı (48) ve yanında bulunan Gökhan Küçükahıskalı (12) hayatını kaybetmişti.

Olayın ardından; Çanakçı Köyü Muhtarı Gürbüz Yasakçı'nın kardeşi Hikmet Yasakçı, Çanakçı Köyü'nde, Gökhan Küçükahıskalı ise Celilkırı Köyü'nde toprağa verilmişti.

Yasakçı ailesi merhum Hikmet Yasakçı'nın ruhu için can yemeği düzenledi.

Mevlid ve yemek programına; AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, PANKOBİRLİK Başkanı Ahmet Pehlivan, Türk-İş İl Temsilcisi ve Şeker-İş Şube Başkanı Sefer Kahraman, Mahalli İdareler İl Müdürü Nihat Özarslan, Çorum Merkez Köy Muhtarları Federasyonu Başkanı Zeki Oral, Osmancık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hacı Odabaş, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Milletvekili Ceylan ve diğer katılımcılar, Yasakçı ailesine bir kez daha başsağlığı dileğini ileterek, ailenin acısını paylaştı