Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, Yargıtay Savcısı Hakan Arslan’ın annesi Emine Arslan’ın vefatından dolayı Arslan ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Arslan ailesine taziye ziyaretinde bulunmak üzere Osmancık ilçesine gelen Vali Necmeddin Kılıç, ilk olarak şehir girişinde bulunan uygulama noktalarında incelemelerde bulundu.

Vali Kılıç, incelemelerin ardından Arslan ailesine taziye ziyaretine gitti. Ziyaret ve incelemelerinde Vali Kılıç´a Osmancık Kaymakam Vekili Azmi Yeşil ve Özel İdare Genel Sekreteri Recep Çıplak´ta eşlik etti.

Vali Kılıç, ziyarette Yargıtay Savcısı Hakan Arslan’a başsağlığı diledi.

Şehit öğretmen Aybüke Yalçın´ın da akrabası olan Arslan ailesinin kısa zaman da iki büyük acı yaşadığını ifade eden Kılıç, ailenin acısını paylaştıklarını dile getirdi.

Vali Kılıç, Yargıtay Savcısı Hakan Arslan ile yaptıkları sohbette Osmancık´ı önemsediğini ifade ederek, Osmancık’ın tarihi değerlerinin biraz daha ön plana çıkarılarak en kısa zamanda turizme kazandırılması gerektiğini vurguladı.

Diğer ilçelere nazaran Osmancık´ın konumu açısından önem taşıdığını da kaydeden Vali Kılıç Osmancık´ta huzur bulduğunu dile getirdi.

Yakın zamanda Osmancık´ın muhtarları ile bir toplantı yaparak görüşlerini almayı planladıklarını ifade eden Kılıç burayı tarihine yakışır hale getirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Vali Kılıç Arslan ailesine yaptığı taziye ziyaretinin ardından Laçin ilçesinde düzenlenen bir programa katılmak için Osmancık´tan ayrıldı.