Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, ilçe ziyaretleri kapsamında Osmancık ilçesini ziyaret ederek bir dizi inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

Vali Kılıç’a Osmancık ziyaretinde Garnizon Komutan Vekili Per. Alb. Çetin Öcal, Çorum Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve İl Jandarma Komutanı J. Alb. Abdurrahman Başbuğ eşlik etti.

Osmancık programı kapsamında ilk olarak Osmancık Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Kılıç, Osmancık Kaymakam Vekili Muhammed Çetin’den ilçe ile ilgili brifing aldı.

Daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte Osmancık Adliyesine giden Vali Kılıç, Osmancık Cumhuriyet Savcısı Hasan Hüseyin Altunay’ı makamında ziyaret ederek bir süre kendisiyle sohbet etti.

Adliye ziyaretinin ardından Osmancık Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Necmeddin Kılıç, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş’tan belediye çalışmaları hakkında brifing aldı.

Belediye ziyaretinin ardından Şehit Asb. Mustafa Ayna Tabiat Parkına giden Vali Kılıç ve beraberindeki heyet, parkı gezerek incelemelerde bulundu.

Vali Kılıç ve beraberindekiler, Osmancık programı kapsamında eski Osmancık Devlet Hastanesi yeri, Tarihi Osmancık Koyunbaba Köprüsündeki restorasyon çalışmalarını, yapımı yeni tamamlanan Osmancık Şehirlerarası Otobüs Terminali ile yapımı devam eden Huzurevi inşaatını da gezerek incelemelerde bulundular.