Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığına Recep Aker yeniden seçildi.

Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin olağan genel kurulu yapıldı.

Genel Kurula Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Ak Parti Osmancık İlçe Başkanı Hakkı Güngör, Osmancık Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Delibaş, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri 9. Bölge Başkanı Vedat Canbek, Osmancık İlçe Emniyet Müdürü Mürsel Türkmen, Çorum Bakkalar ve Bayiler Odası Başkanı Özkan Şanal, Sungurlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Alaattin Kayaer, Dodurga Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Fahrettin Karademir, İskilip Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmet Uslu, Gümüşhacıköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal Barışsever, Merzifon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Eyüp Kırılmaz, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları başkanları, muhtarlar ve çok sayıda esnaf katıldı.

Saray Düğün Salonu´nda gerçekleştirilen genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Gündemdeki maddelerin görüşülerek oy birliğiyle ibra edilmesinin ardından kooperatifin yeni başkan ve yönetim kurulunun belirlenmesi amacıyla seçimlere geçildi.

Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Recep Aker yeniden aday oldu. Aker yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin hiç bozulmaması temennisiyle toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

Açık oylama ile yapılan seçimde Recep Aker 3 yıl süreyle görev yapmak üzere tekrar kooperatif başkanlığına seçildi.

Genel kurulun ardından toplantıya katılan üye ve misafirlere yemek ikramında bulunuldu.