Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Alparslan Karapıçak, Osmancık´ta esnaf ziyareti yaparak projelerini anlattı.

MHP Çorum Milletvekili Adayı Alparslan Karapıçak, 24 Haziran seçimleri öncesi beraberinde İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, Kadın Kolları Başkanı Seher Kökez ve Çorum Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Ünlü ile birlikte Osmancık´ta esnaf ziyareti yaptı.

İlk ziyaretine Sanayi Sitesinden başlayan MHP heyeti, burada sanayi esnafının olumlu tepkileri ile karşılaştı. Samimi ve sıcak tavırları ile esnafa projelerini tek tek anlatan Karapıçak, seçildiğinde tüm projelerini gerçekleştirmek için çalışacağının sözünü verdi. Sanayide tüm işyerlerini gezerek esnafların yakın ilgisi ile karşılaşan Karapıçak ve MHP heyeti, ziyaretine tekstil fabrikalarında devam etti. Çalışanlarla kısa süreli sohbet eden Karapıçak, çalışmalarında kolaylıklar dileyerek destek istedi. Kamu kurum ve kuruluşlarına da nezaket ziyareti gerçekleştiren Karapıçak çarşı merkezinde esnafı da ziyaret etti. Karapıçak, esnafın sorunlarını dinleyerek çözüme kavuşması için çalışacaklarını ifade ettikten sonra projelerini tek tek anlattı. Çorum ve ilçelerini kalkındıracak projelere imza atacağını ifade eden Karapıçak, önce devlet, sonra millet, sonra partisi için çalışacağını dile getirerek vatandaşlarda destek istedi.

Osmancık ziyaretinden memnun kaldığını ifade eden Karapıçak, kendisine eşlik eden İlçe Başkanı Satılmış Karatağ´a, yönetimine ve kendisine destek olacağından emin olduğu Osmancık halkına teşekkür etti. (Selma Çetindere)