Osmancık, birbirinden farklı ürünleri bünyesinde barındıran yeni bir yapı markete daha kavuştu.

Osmancık’ın tanınmış esnaflarından Paspas Halı Yıkama sahibi Ercan Gülsever, bünyesine yeni bir işyeri EVYAP Yapı Market’i de ekledi.

EVYAP Yapı Market, Yeni Mahalle Namık Kemal Caddesi No:7/A adresinde yaklaşık 200 metrekarelik geniş ve ferah bir ortamda hizmet vermeye başladı.

Ürün ve hizmetleri hakkında açıklama yapan EVYAP Yapı Market Sahibi Ercan Gülsever, ticaret hayatına Osmancık’ta adım attığını, ardından farklı bir sektörde çalışarak inşaat sektörünü hedef olarak belirlediğini söyledi.

Paspas Halı Yıkama ile EVYAP Yapı Market işletmeciliğini üstlendiğini ve her iki işini de severek ve önemseyerek yaptığını belirten Gülsever, bu güne kadar çeşitli iş deneyimi sayesinde kendisini geliştirme imkanı bulduğunu kaydetti.

Gülsever, bu süreç içerisinde edindiği tecrübeler ile işyerlerini kurarak kendi işinde yol almaya başladığını dile getirdi.

Osmancık’ta edindiği ticaret ahlakı ve kişisel tecrübesini birleştirerek Osmancık’a hizmet noktasında kendi işletmesini kurduğunu dile getiren Gülsever, “Plastik boru, boya, ankastre ürünleri, kombi, su armatürleri, radyatör, vitrifiye ve duvar kağıdı gibi bir evin ihtiyacı olacak tüm ürünleri tek çatı altında satışa sunuyoruz.

Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla halkımızın beğenisine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Gülsever, ürün ve hizmetleri hakkında detaylı bilgi almak isteyen herkesi Yeni Mahalle Namık Kemal Caddesi No:7/A (eski hükümet konağı karşısı) EVYAP Yapı Market’e davet etti.

EVYAP Yapı Market; Uşak Seramik, Kale Kilit, Weber, Duşkabin, avize çeşitleri, Artema Batarya, Peli Parke Laminant, DYO Boya, Graniser Fayans, Uşak Fayans, Banyo Dolapları, vitrifiye çeşitleri, elektrik ve su malzemeleri, ankastre ürünler ve daha birçok çeşit ve malzemelerle Osmancık halkına hizmet verecek.