Osmancık Ömer Deri̇ndere Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Kadir Erol, Çorum Tapu Müdürü Mehmet Oymak’ı makamında ziyaret etti.

Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Zafer Köse ve Mimarlık ve Şehir Planlama Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Kayhan Aladoğan’ın da eşlik ettiği ziyarette Doç. Dr. Kadir Erol, Hitit Üniversitesi’nde ilk defa bu yıl meslek yüksekokullarında uygulamaya geçen 3+1 sistemi ile ilgili bilgiler verdi.

Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Kayhan Aladoğan ise Meslek yüksekokulunda yeni açılan Tapu ve Kadastro programı hakkında bilgiler verirken, Tapu Müdürü Oymak’ı öğrencilere tapu müdürlüğünün işleyişi hakkında bilgiler vermek üzere Meslek Yüksekokulu’na davet etti.

Tapu Müdürü Mehmet Oymak da, Tapu ve Kadastro Programının HİTÜ’de açılmasının memnuniyetini dile getirirken, oluşturulan müfredatın Tapu ve Kadastro Teknikerliğinde uygulamaya yönelik yeterli olduğunu belirtti.

Görüşmede Çorum Tapu Müdürlüğü hakkında da bilgiler veren Oymak, Hitit Üniversitesi’nde uygulamaya başlanan 3+1 sistemiyle alakalı ise olumlu görüşlerini aktardı.