Osmancık Gazeteciler Cemiyeti, Osmancık Haber’in 22. kuruluş yıldönümü dolayısıyla kutlama ziyaretinde bulundu.

Osmancık basınının duayenlerinden merhum Orhan Güçlü öncülüğünde 31 Temmuz 1996 tarihinde kurulan ve 2015 yılı Aralık ayı içerisinde Yаylа Hаbеr İntеrnеt Gаzеtеsi ve Alaca Lider Gazetesi İmtiyаz Sаhibi Hаcı Odаbаş tаrаfındаn dеvrаlınan Osmancık Haber Gazetesi’nin 22. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Osmancık Gazeteciler Cemiyeti tarafından bir kutlama ziyareti gerçekleştirildi.

Osmancık Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bilal Çevrim başkanlığında yapılan ziyarette Osmancık Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı-Osmancık Gazetesi İmtiyaz Sahibi Özkan Özçelik ve Gazetemiz Köşe Yazarı Salim Savcı hazır bulundu.

Ziyarette Osmancık Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Selma Çetindere ile bir süre görüşen Bilal Çevrim ve yönetim kurulu üyeleri Osmancık Haber’in 22. kuruluş yıldönümünü tebrik ettiler.

Ziyarette konuşan Osmancık Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bilal Çevrim; “tüm Osmаncık’ı kucаklаyаn, dürüst, sеviyеli, birleştirici, tаrаfsız, оbjеktif оlmаyı kеndilеrinе ilkе еdindiklerini ilke edinen Hacı Odabaş’ı, “Bu gаzеtеnin sаhibi biz dеğil, Osmаncık hаlkının kеndisidir. Osmаncık Hаbеr, Osmаncıklılаrın kеndi öz mаlıdır” düşüncesi ile yoluna devam etmesi dolayısıyla tebrik ederim” dedi.

Çevrim, Yazı İşleri Müdürümüz Selma Çetindere’yi de özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Osmancık Haber’in 22’nci yılına girmesinin haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Osmancık Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Selma Çetindere ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Çevrim ve beraberindeki Özçelik ile Savcı’ya nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.