Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çorum ziyareti kapsamında bazı ilçeleri ziyaret etti.

Hafta sonu bazı açılışlar yapmak, toplantılara katılmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere Çorum'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sungurlu ziyaretinin ardından Çorum şehir merkezinde bazı programlara katıldı.

Bakan Kasapoğlu, daha sonra Laçin, Dodurga ve Oğuzlar İlçelerini ziyaret ederek hem ilçe danışma kurulu toplantıların katıldı, hem de partisinin adaylarına destek verdi. İlçe teşkilatlarını ve esnafı da ziyaret eden Kasapoğlu, vatandaşlarla bol bol sohbet etti.

İlçe ziyaretlerine Osmancık Teşkilatından da geniş katılım sağlandı.

Ziyaretlere AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları teşkilatı, İlçe Teşkilatları, İlçe Belediye Başkan Adayları ve partililer hazır katıldı.

AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Hakkı Güngör, Osmancık Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Şişli, İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi adayları da Bakan Kasapoğlu'nu ilçelerde yalnız bırakmadı.