Osmancıklı Eğitimci Yazar Muzaffer Şanver´in “Bir Şiir Osmancık” adlı yeni kitabı çıktı.

Muzaffer Şanver´in “Bir Şiir Osmancık” adlı şiir kitabı okuyucusu ile buluştu. Osmancık adına yazmış olduğu şiirlerden derlenen kitabın editörlüğünü Ayşe Uncu yaparken, grafik tasarımını Salih Derindere tasarladı.

Yazarın kendine ait 40 şiirden oluşan kitabı “Bir Şiir Osmancık” 6. Kitabı olurken, kırtasiyelerdeki kitap reyonlarında yerini aldı.

Kitabı hakkında açıklama yapan Muzaffer Şanver, “Çorum Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde, Hitit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. M. Mete Taşlıova tarafından hazırlanan, Çorum Halk Şiiri Antolojisi, Aşıklar, Ozanlar, Şairler adlı Antolojide yer alan şiirlerimin yanı sıra “Belgüzar, Bir Tel İki Tekerlek, Bir Akşam Üstü, Naylon Ayakkabılar, Kardan Adam Üşüyor” adlı kitaplarımın yayımlanmış olması, saygıdeğer okurlarımın manevi destekleri bana şevk ve gayret vermiştir. “Bir Şiir Osmancık” adlı kitabımın, sizlerin gönüllerinde yer almasının mutluluğunu yaşıyorum. Sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyor, saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

MUZAFFER ŞANVER KİMDİR?

Bir Şiir Osmancık adlı şiir kitabının yazarı olan Muzaffer Şanver, 1953 yılında Osmancık´a bağlı Başpınar Kasabasında doğdu. Başpınar´da ilkokulu okuduktan sonra Hasanoğlan Atatürk İlköğretmen Okulu´na girmeyi hak kazanarak 6 yılın sonunda ilk görev yeri olan Erzincan´ın Çayırlı İlçesi Yaylalar Köyü´ne atandı. 4 yıl görev yaptıktan sonra Osmancık´a atanarak Avlağı, Çayırköy ve Girinoğlan Köylerinde çalıştı. 1990 yılında Atatürk İlköğretim Okulu´nda Alt Özel Sınıfı öğretmeni olarak göreve başladı. 2000 yılında emekli olduktan sonra 2007-2015 yılları arasında Özel İlk Gülen Gözler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi´nde görev yaptı.