Türk Pop müziğinin sevilen sesi, ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, Osmancık Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 3 yatırım için düzenlenecek toplu açılış töreninde konser vermek üzere 14 Ekim’de Osmancık’a gelecek.

Osmancık Belediyesi, ilçe halkının 30 yılık hayali olan ve yaklaşık bir yıl süren çalışmanın ardından geçtiğimiz günlerde fiilen hizmet vermeye başlayan Şehirlerarası Otobüs Terminali, geçtiğimiz yıl Haziran ayında Mardin’in Derik ilçesinde PKK’lı teröristlerin uzun namlulu silahlarla askeri araca düzenlediği saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Mustafa Ayna’nın adının yaşatıldığı, Şehit Mustafa Ayna Gemici Tabiat Parkı, ve Koyunbaba Mahallesi Kamil Yolu üzerinde 21 bin metrekare alana inşa edilen Yeni İtfaiye Binası ve Belediye Hizmet Kampüsü için toplu açılış töreni düzenleyecek.

14 Ekim 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan açılış törenine katılacak olan Mustafa Ceceli vereceği konserle ilçe halkını coşturacak.

Osmancık Belediyesi tarafından yapılan 3 yatırım için yapılacak olan toplu açılış töreni ve konser 14 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 16.30’da Belediye Hizmet Kampüsü’nde gerçekleştirilecek.