MHP Çorum Kadın Kolları Başkanı Hediye Çetin Osmancık ilçe Kadın Kolları Başkanı Gülşen Zengin ve yönetim kurulu üyeleri, Osmancık’ta esnafı ziyaret etti.
Osmancık’ta esnafın sorunlarını dinleyen Çetin, seçime endeksli bir parti olmadıklarını ve çalışmak için seçimleri beklemediklerini ifade etti.
Muhtaç ailelere Hilal Kart verileceği konusunda bilgi veren MHP Çorum Kadın Kolları Başkanı Hediye Çetin “Hilal Kartı olan istediği gibi alışveriş yapabilecek. Engelli aylığı ve 18 yaş altı engelli yakını aylığı 210 TL’den 300 TL’ye yükselecek. Muhtaç ailelerden en az 1 kişi işe yerleştirilecek. Asgari ücret net 825 lira olacak. Emekliye her yıl Eylül ayında kışa hazırlık maaş ikramiye verilecek, üniversitede sınavı kaldırılacak” dedi.

Devletin özelleştirme politikalarını eleştirerek bir çok kurumun satıldığını belirten Çetin “Telekom ülkenin en çok kar yapan kuruluşu olduğu halde bu parayı Araplar harcıyor. İzmir limanı, Kuş Adası limanımız ve Marmara’daki Sedef adasında 4 dekarlık büyük bir parçada satılmış bulunmaktadır” diyerek ülkenin kaybedecek bir zamanı olmadığını söyledi.
Osmancık esnafı ziyareti sonrası mahalle ziyaretlerine devam eden MHP Çorum Kadın Kolları başkanı Çetin ülkenin Türk Milliyetçilerine ihtiyaç duyduğunu belirterek “Son yıllarda bilhassa son günlerde yaşanan olaylar ülkemizin Türk Milliyetçiliğine ihtiyacı oldugunu bir kez daha ortaya çıkarmıştır. Bizler Türk Milliyetçileri olarak nefsi meselelerimizi bir yana bırakıp, birlik ve beraberliğimizi sağlayamazsak, milli birlik ve beraberlikten dem vurmaya ne kadar hakkımız olabilir” dedi.
.gif)