Çorum’da yapılan küçükler voleybol il birinciliği müsabakalarında Çorum il şampiyonu olan Osmancık Akşemseddin İlköğretim Okulu Küçük Kızlar Voleybol takımı Sinop’a gidecekler.
6–10 Mart 2011 tarihleri arasında Sinop’ta yapılacak olan Voleybol grup birinciliği müsabakalarında Çorum’u Osmancık Akşemseddin İlköğretim Okulu temsil edecek.
Akşemseddin İ.Ö.O Küçük Kızlar Voleybol takımı antrenörleri beden eğitimi öğretmeni Ümit Gökgöz ve okul müdürleri Lütfi Gökgöz ile birlikte Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı’yı makamında ziyaret ettiler.
Çorum İl birinciliği kupaları ile birlikte Akşemseddin İ.Ö.O Kız Voleybol takımı oyuncuları ve yöneticileri Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı’ya verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler.
Kendilerine yapılan nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Yazıcı “Öncelikle Çorum İl Birincisi olan takım oyuncularını ve yöneticilerini tebrik ediyorum. Ben inanıyorum ki okulumuz Kız Voleybol Takımı bundan sonrada başarılı karşılaşmalara imza atarak ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Belediye olarak tüm spor dallarına ve seçkin ve başarılı sporcularımıza desteğimizi sürdüreceğiz. Öğrencilerimizin bu başarılarında büyük payı olan öğretmen ve okul yöneticilerini de tebrik ediyor, ziyaretlerinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.
Osmancık Akşemseddin İlk Öğretim Okulu Müdürü Lütfi Gökgöz ve Beden Eğitimi Öğretmeni Antrenör Ümit Gökgöz Sinop’ta yapılacak olan Voleybol Grup Birinciliği müsabakalarına takım olarak hazır olduklarını ve başarılı sonuçlarla geri dönecekleri ifade ederek başkan Yazıcı’ya spor’a ve sporcuya verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ettiler.