İşletmeciliğini Yavuz Şahin’in yaptığı Hatıp Zade Halı yapılan törenle hizmete açıldı.
Osmancık Kızılırmak Mahallesi Adnan Menderes Caddesi No:12’de 2 katlı binasında hizmet vermeye başlayan Hatıp Zade Halı’nın açılış törenine ilçe kaymakamı İbrahim Küçük, İlçe Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Nebioğlu, Merinos Halı Bölge Sorumlusu Mahmut İşbilir, çok sayıda ilçe esnafı ile davetliler katıldı.
Osmancık’ın ilk esnaflarından Hatip Zade lakabıyla tanınan ailenin dördüncü kuşak torunları Yavuz Şahin’in iletmeciliğini yaptığı Hatip Zade Halı, Merinos, Dinarsu, Padişah marka Halı reyonlarıyla ve ev tekstil ürünlerinin satışına başladı.
Hatıp Zade Halı 2 katlı binasında düzenlenen bir törenle hizmet vermeye başlarken işletmenin açılış kurdelesini ilçe belediyeye başkanı Bekir Yazıcı okunan duanın ardından kesti.
İlçe belediye başkanı Bekir Yazıcı açılışta yaptığı konuşma ile yeni işletmenin sahiplerine ve ilçe halkına hayırlı olmasını dilerken 80 yaşından fazla olan 2 katlı binanın mimari yapısı ve dış cephesiyle caddeye ayrı bir güzellik kattığını belirterek işletme sahiplerine teşekkür etti.
Açılış sonrası Hatıp Zade Halı’yı gezen davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.