56935,76 %-0.69

94,2397 %2.64

1,8350 %2.45

2,3430 %6.61
Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Kumbaba'da Şükür Duası Yapıldı

Kumbaba'da Şükür Duası Yapıldı
Kumbaba köyünde şükür duası yapıldı.
04.07.2011 / 19:55


İlçeye 12 kilometre uzaklıktaki Kumbaba köyünde düzenlenen ve ''Şükrencelik'' adı verilen etkinlikte, kurbanlar kesildi, dualar edilerek, çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Bu yıl yağan yağmurların verim ve bereketi artırdığını dile getiren köylüler, her yıl yağmur duasına çıktıkları halde bu yıl şükür duası yaptıklarını belirtti.

Köy Muhtarı Satılmış Uçak, şükür duasının geleneksel hale geldiğini ve köyde bu etkinliğe ''Şükrencelik'' adı verildiğini bildirdi.

Şükür duasına katılanlar, Cemevini ve Kumbaba Türbesini ziyaret ederek, dualar etti.

Kumbaba Türbesi bahçesinde yapılan şükür duasına CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP Osmancık İlçe Başkanı Sadık Eker, Alışkan Dinlenme Tesisleri Shibi Aydın Alışkan'da  de katıldı.






Etiketler:
Bu haber toplam 518 defa okundu
YAZARLAR
1-7 Nisan Kanser Haftası
Aydın “Kansersiz yaşam elimizde” Osmancık Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İsmail Aydın, “Meme kanseri, kadınlarda sık görülen kanser türlerinden biridir” dedi.