Ak Parti Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölge Koordinatörü Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, öğrencilerle birlikte ıspanak, tere ve maydanoz ekti.
Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Orgeneral Ahmet Çörekçi Yatılı Bölge Okulu'nu ziyaret etti.
Okul Müdürlüğüne görevlendirilen İdris Makineci ve Müdür Yardımcılığına görevlendirilen Medet Sezgen’e yeni görevlerinin hayırlı olması ve başarı dikeklerini ileten Milletvekili Kaya, öğrencilerle de sohbet etti.
Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, daha sonra okul bahçesinde bulunan seraya geçerek, okul idaresince yerli ve milli üretimi teşvik etmek, toprak ve tarım ürünleri konusunda farkındalık oluşturmak ve öğrencilerin bir kısım dersleri uygulamalı olarak görmelerini sağlamak için okul bahçesindeki serada yetiştirilen marul çeşitlerini yerinde inceledi.
Milletvekili Kaya, bahar mevsiminde çıkması planlanan ıspanak-tere ve maydanoz ekimine de öncülük ederek, öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etti.
Devamında pansiyon yemek hanesine geçen Milletvekili Oğuzhan Kaya, burada öğle yemeğini öğrencilerle birlikte yedikten sonra yeni ders yılının başarılı geçmesi dileğinde bulunarak okuldan ayrıldı.