Osmancık Belediyespor futbol ve voleybol takımı için yeni transferler yaptı. 
Osmancık Belediyespor Kulüp Başkanı Emrah Tüysüz, bu sezon futbol ve voleybol takımları için yeni transferler yaptıklarını ifade etti. 


Osmancık Belediyespor futbol takımına; Seydi Eren Çelik Antalya Kınıkspor'dan, Hasan Faruk Gilan Ankara Osmanlıspor'dan, Fatih Demir Kütahya Uluoymak 1. Spor Kulübü'nden, Ege Eken Çorum Yeni Çorumspor'dan, Arda Onat Uslu ve Emirhan Çelik Tokat Erbaaspor'dan, İsmail SavaşTokat Turhalspor'dan, Alper Özköksal Çorum Çimentospor'dan, Aydın Çolak Sakarya Kışla Çayspor'dan, Berkay Tonga İstanbul Eyüpspor'dan, Hasan Faruk Gilan Ankara Osmanlıspor'dan ve Berati Uzun Merzifon Merzifonspor'dan transfer oldu.


Osmancık Belediyespor voleybol takımına; Elif Kaman Kırşehir Kırşehir Belediyespor'dan, Yağmur Doğa Başer Ankara Beşiktaşlılar Spor Kulübü'nden, Ahsen İrem Özer Karabük Karabükspor'dan, Derya Tingiroğlu Karabük Karabük Gençlikspor'dan, Sevgi Özden, Merve Uyar ve Bengisu Yılmaz ise Altyapı'dan transfer oldu.
Voleybol Takımına geçen sene kadrosuna kattığı Ankara Beşiktaşlılar spor kulübünden pasör Doğa Yağmur Başer, Kırşehir Belediyespor'dan orta oyuncu Elif Kaman ile yeniden anlaştı. Altyapıda yetişen takım kaptanları Merve Uyar, Sevgi Özden ve Bengüsu Yılmaz ile sözleşme yenileyen ekibi bu sezonda genç oyuncular smaçör Ahsen İrem Özer'i Kardemir Karabükspor dan, libero Derya Tingiroğlunu da Karabük Gençlik Spor kulübünden kadrosuna kattı.
Osmancık Belediyespor Kulüp Başkanı Emrah Tüysüz, futbol ve voleybol takımlarına dahil edilen sporculara başarılar dileyerek önümüzdeki günlerde takımlarını daha da ileriye taşıyarak birçok başarıya imza atacaklarını belirtti.