Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, göreve geldiği günden bu yana Osmancıklı  vatandaşların hal ve hatırlarını sormaya, sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor.
Osmancık gibi bir ilçede belediye başkanı olmanın kendisini vatandaşlardan soyutlamak demek olmadığına dikkat çeken ve insana hizmetin en önemli kısmını oluşturduğunun altını çizen Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, “O yerleşim yerinin belediye başkanı demek ,vatandaşlarına en yakın, onların sorunlarını dinlemeye, elinden geldiğince imkanlar ölçüsünde onlara yardıma her zaman hazır olan kişi demektir” dedi.
Başkan Gelgör, “Ben içinizden biriyim. Her zaman ekibimizle vatandaşlarımızın yanındayız. Onları dinlemeye, varsa problemlerine, sıkıntılarına çözüm bulmaya talip olduk. Ürettiğimiz projelerle, yürüttüğümüz hizmetlerle onları memnun etmeye çabalıyoruz. Ara sıra da olsa mahallelerin, caddenin, sokağın, esnafın, vatandaşın nabzını ölçmek, yerinde tespitlerde bulunmak gerekiyor. 
Onların memnun olduğunu görmek bizleri de çok memnun ediyor. İkili ilişkilerde bu memnuniyet bizleri de olumlu anlamda motive ediyor. Daima vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Biz sizler için varız. Siz varsanız biz de varız" dedi.